HBO Max maakt er een bomvolle week van met nieuwe series

Bomvolle week op HBO Max vol nieuwe series

HBO Max lijkt er tot nu toe elke week weer een feestje van te maken.

Jim Pedd, 7 mei 2022 om 17:41

Zoals elke zaterdag, zetten we ook vandaag weer het complete nieuwe aanbod van HBO Max voor je op een rij. En zoals de afgelopen weken ook het geval was, is het aanbod ook deze week weer indrukwekkend gegroeid. We duiken erin!
The Staircase (seizoen 1): The Staircase is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over het leven van Michael Peterson, zijn wijdvertakte familie in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson.

The Hype (seizoen 1): De werelden van streetwear, zaken en cultuur komen samen. In deze wedstrijd moeten tien streetwear-professionals bewijzen dat ze weten waarover ze praten en een goed product kunnen leveren.

Mr. Bean: The Animated Series (seizoen 1-3): Volg de avonturen van de hilarische Mr Bean en zijn teddybeer en zie hoe ze een boze hospita op het verkeerde been zetten en een kwade kat met één oog het nakijken geven.

Find Me in Paris (seizoen 1): Als Lena Grisky, een Russische prinses en student aan de Parijse Opera Ballet School, per ongeluk door de tijd naar het heden reist, moet ze zich snel aanpassen, haar geheim verborgen houden en zich voor de gevaarlijke Tijdverzamelaars schuilhouden.

Birdgirl (seizoen 1): In deze spin-off van Harvey Birdman, verzamelt Judy Ken Sebben, oftewel Birdgirl, een bont team misdaadbestrijdigers, genaamd Birdteam.

Legendary (seizoen 1): De vogueteams (ook wel houses genoemd) komen rechtstreeks uit de ondergrondse ballroomcultuur. Ze moeten het tegen elkaar opnemen op ongelooflijke bals en misselijkmakende mode presenteren om als 'legendarisch' bestempeld te worden.

Finding Magic Mike (seizoen 1): De producenten achter de Magic Mike-franchise en -shows presenteren deze opwindende en sexy serie, die een groep mannen in levensechte Magic Mikes zal veranderen.

The Event (seizoen 1): Wolfgang Puck Catering behoort tot de absolute top en verzorgt de meest legendarische bedrijfs-, culturele, en entertainment-evenementen van het land.

FBoy Island (seizoen 1): Drie vrouwen gaan naar een tropisch eiland en krijgen daar gezelschap van 24 mannen. Twaalf zelfverklaarde 'NiceGuys', die op zoek zijn naar liefde, en twaalf zelfverklaarde 'Fboys', die alleen meedoen om geld te winnen.

Baketopia (seizoen 1): Internetbaksensatie Rosanna Pansino nodigt de kijker uit in haar magische zoete sprookjesland Baketopia, waar kandidaten toegang krijgen tot alle denkbare ingrediënten en hulpmiddelen.

Wahl Street (seizoen 1): Wahl Street biedt fans een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij de balans probeert te vinden tussen de eisen van een streng filmschema in combinatie met een steeds groeiend netwerk van diverse bedrijven.

Selana + Chef (seizoen 1-3): In deze ongescripte kookshow waagt artieste, actrice, producer en filantroop Selena Gomez zich aan iets nieuws: heerlijke maaltijden maken terwijl ze thuis in quarantaine zit. Ze wordt op afstand geholpen door een meesterkok.

Russell Simmons Presents: Brave New Voices (seizoen 1): In 44 wijken in de VS, strijden tieners om een plek in hun regionale dichtteams. Deze serie volgt de verhalen van zes van deze teams terwijl ze hun dichters uitkiezen voor het Nationale Slam Poetry-kampioenschap.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E09)
The Baby (S01E02)
We Own This City (S01E02)
A Black Lady Sketch Show (S03E04)
Three Busy Debras (S02E03 en S02E04)
Naomi (S01E11)
All American (S04E17)
Superman and Lois (S02E11)
Julia (S01E08)
Uncle Grandpa (S01E42, S01E43 en S01E44)
Tokyo Vice (S01E06) The Informant (S01E07)
The Flight Attendant (S02E05)
Wellington Paranormal (S04E05 en S04E06)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws