Weer verliest 'Star Trek: Picard' castleden

Star Trek: Picard moet weer afscheid nemen van een aantal van zijn hoofdrolspelers.

Jim Pedd, 08-05-2022 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Verschillende castleden van Star Trek: Picard nemen afscheid van de serie, na de finale van het tweede seizoen van de serie.
Alison Pill liet al weten dat zij niet terug is voor het derde seizoen van de serie. Maar nu maken ook andere castleden bekend dat ze klaar zijn met de show. Santiago Cabrera, Isa Briones en Evan Evagora zijn alledrie klaar met Star Trek: Picard.

Star Trek: Picard-einde
Hoewel hun vertrek onverwacht is voor fans, zou de serie Star Trek: Picard ook al overvol zijn geraakt in zijn derde seizoen. Immers keren ook de castleden van Star Trek: The Next Generation terug voor meer dan cameo's.

Wel heeft Jeri Ryan als Seven of Nine een gewone grote rol in Star Trek: Picard seizoen 3 en geldt dat ook voor Michelle Hurd als Raffi Musiker.

Het lijkt er ook op dat Orla Brady vertrekt bij Star Trek: Picard, wat verrassend is aangezien het erop leek dat Jean-Luc Picard en haar personage Laris een romantische relatie begonnen aan het einde van het tweede seizoen.

De rest van de personages snappen we wel. Cabrera's Cristobal Rios bleef achter in de 21ste eeuw. Evagora had een kleine rol in het tweede seizoen aangezien zijn Elnor dood gin. En Briones als Soji speelde een ander personage in Star Trek: Picard seizoen 2.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Patrick Stewart, Paramount Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws