search

Ons nieuws van zaterdag 7 mei 2022

HBO Max maakt er een bomvolle week van met nieuwe series
Series / Featured

HBO Max maakt er een bomvolle week van met nieuwe series

HBO Max lijkt er tot nu toe elke week weer een feestje van te maken.

Zoals elke zaterdag, zetten we ook vandaag weer het complete nieuwe aanbod van HBO Max voor je op een rij. En zoals de afgelopen weken ook het geval was, is het aanbod ook deze week weer indrukwekkend gegroeid. We duiken erin!

The Staircase (seizoen 1): The Staircase is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over het leven van Michael Peterson, zijn wijdvertakte familie in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson.

The Hype (seizoen 1): De werelden van streetwear, zaken en cultuur komen samen. In deze wedstrijd moeten tien streetwear-professionals bewijzen dat ze weten waarover ze praten en een goed product kunnen leveren.

Mr. Bean: The Animated Series (seizoen 1-3): Volg de avonturen van de hilarische Mr Bean en zijn teddybeer en zie hoe ze een boze hospita op het verkeerde been zetten en een kwade kat met één oog het nakijken geven.

Find Me in Paris (seizoen 1): Als Lena Grisky, een Russische prinses en student aan de Parijse Opera Ballet School, per ongeluk door de tijd naar het heden reist, moet ze zich snel aanpassen, haar geheim verborgen houden en zich voor de gevaarlijke Tijdverzamelaars schuilhouden.

Birdgirl (seizoen 1): In deze spin-off van Harvey Birdman, verzamelt Judy Ken Sebben, oftewel Birdgirl, een bont team misdaadbestrijdigers, genaamd Birdteam.

Legendary (seizoen 1): De vogueteams (ook wel houses genoemd) komen rechtstreeks uit de ondergrondse ballroomcultuur. Ze moeten het tegen elkaar opnemen op ongelooflijke bals en misselijkmakende mode presenteren om als 'legendarisch' bestempeld te worden.

Finding Magic Mike (seizoen 1): De producenten achter de Magic Mike-franchise en -shows presenteren deze opwindende en sexy serie, die een groep mannen in levensechte Magic Mikes zal veranderen.

The Event (seizoen 1): Wolfgang Puck Catering behoort tot de absolute top en verzorgt de meest legendarische bedrijfs-, culturele, en entertainment-evenementen van het land.

FBoy Island (seizoen 1): Drie vrouwen gaan naar een tropisch eiland en krijgen daar gezelschap van 24 mannen. Twaalf zelfverklaarde 'NiceGuys', die op zoek zijn naar liefde, en twaalf zelfverklaarde 'Fboys', die alleen meedoen om geld te winnen.

Baketopia (seizoen 1): Internetbaksensatie Rosanna Pansino nodigt de kijker uit in haar magische zoete sprookjesland Baketopia, waar kandidaten toegang krijgen tot alle denkbare ingrediënten en hulpmiddelen.

Wahl Street (seizoen 1): Wahl Street biedt fans een kijkje in het leven van wereldster Mark Wahlberg terwijl hij de balans probeert te vinden tussen de eisen van een streng filmschema in combinatie met een steeds groeiend netwerk van diverse bedrijven.

Selana + Chef (seizoen 1-3): In deze ongescripte kookshow waagt artieste, actrice, producer en filantroop Selena Gomez zich aan iets nieuws: heerlijke maaltijden maken terwijl ze thuis in quarantaine zit. Ze wordt op afstand geholpen door een meesterkok.

Russell Simmons Presents: Brave New Voices (seizoen 1): In 44 wijken in de VS, strijden tieners om een plek in hun regionale dichtteams. Deze serie volgt de verhalen van zes van deze teams terwijl ze hun dichters uitkiezen voor het Nationale Slam Poetry-kampioenschap.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E09)
The Baby (S01E02)
We Own This City (S01E02)
A Black Lady Sketch Show (S03E04)
Three Busy Debras (S02E03 en S02E04)
Naomi (S01E11)
All American (S04E17)
Superman and Lois (S02E11)
Julia (S01E08)
Uncle Grandpa (S01E42, S01E43 en S01E44)
Tokyo Vice (S01E06) The Informant (S01E07)
The Flight Attendant (S02E05)
Wellington Paranormal (S04E05 en S04E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-fans gaan blij zijn met 'The Winchesters'
Series / Nieuws

'Supernatural'-fans gaan blij zijn met 'The Winchesters'

The Winchesters is de eerste spin-off van Supernatural en moet alles worden wat fans willen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Supernatural heeft mogelijk een waardige opvolger gevonden na meerdere pogingen een spin-off te maken: The Winchesters.

Twee backdoor pilots kregen in het verleden geen series order van The CW. Deadline meldt nu dat de serie The Winchesters gezien wordt als "de beste poging een Supernatural spin-off te maken tot nu toe."

The Winchesters
De serie lijkt opgepikt te worden voor een volledig seizoen door The CW. Dat samen met de pilots van Walker: Independence en Gotham Knights. "Er bestaat een kans dat ze alledrie een serie worden. Als dat zo is, komen er ook meer annuleringen aan. The CW mikt namelijk op minder nieuwe en terugkerende series dan eerdere jaren. De keuze voor pilots kan dus impact hebben op het besluit voor nieuwe series."

The Winchesters is een prequel op Supernatural en focust zich op het "epische, onvertelde liefdesverhaal" van de ouders van Sam en Dean Winchester, John en Mary.

We leren hoe zij elkaar ontmoet hebben en "alles op het spel zetten om hun liefde en de hele wereld te redden."

Het project is de derde poging, na Bloodlines en Wayward Sisters.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe Ewan McGregor zich voorbereidde op 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Dit is hoe Ewan McGregor zich voorbereidde op 'Obi-Wan Kenobi'

Obi-Wan Kenobi is deze maand dan eindelijk te zien op Disney+!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ewan McGregor keert binnenkort voor het eerst sinds 2005 terug naar de Star Wars-franchise in een soloserie: Obi-Wan Kenobi.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 27 mei op Disney+ te zien. Tijdens een interview met Jimmy Kimmel in diens televisieserie vertelde McGregor hoe hij zich voorbereid had op de televisieserie. Dat blijkt nogal wat kijkwerk omvat te hebben.

Obi-Wan Kenobi-terugkeer
"Ik heb ze allemaal gekeken om mij hierop voor te bereiden. De laatste die ik gemaakt heb, Episode III, namen we geloof ik in 2003 in Sydney op. Dus er is veel tijd verstreken sindsdien, bijna twintig jaar," aldus McGregor tegenover Kimmel.

Hij keek ze niet allemaal direct na elkaar. Maar: "het was heel interessant" om zichzelf te zien als jongere versie van de Jedi die eerder gespeeld werd door Alec Guinness.

"Het was zo groot om te maken. Dus om terug te keren en die films opnieuw te kijken wat echt heel leuk om te doen."

Obi-Wan Kenobi begint ermee dat de Jedi een teruggetrokken leven leidt op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende 'How I Met Your Father'-details onthuld
Series / Nieuws

Verrassende 'How I Met Your Father'-details onthuld

How I Met Your Father had slechts 1 dag gereserveerd voor Kim Cattrall.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In een uitgebreid interview over haar vele projecten, onthult actrice Kim Cattrall dat ze al haar tien (!) afleveringen van How I Met Your Father op 1 dag opgenomen heeft.

De serie How I Met Your Father is de langverwachte terugkeer van de franchise. Die enorm geprezen werd om zijn performances en manier waarop de personages neergezet zijn. Tijdens een interview ging Cattrall in op haar rol.

How I Met Your Father
How I Met Your Father volgt Sophie Tompkins die in het jaar 2050 haar zoon vertelt hoe ze zijn vader leerde kennen in 2022.

In het 'heden' speelt Hilary Duff de rol van Sophie. De oudere versie van Cattrall is de verteller van How I Met Your Father.

In een interview legt Cattrall uit dat ze het allemaal snel moest opnemen. "Het kwam echt uit het niets. Ze hadden blijkbaar geprobeerd om Hilary er ouder uit te laten zien, zodat ze het allebei kon doen. Maar dat werkte niet. Dus we hadden een kort gesprek op Zoom waarin iedereen zo vriendelijk en gelukkig overkwam. Ze stuurden mij stukjes van de serie. Ik wist precies wat het zou worden en ging naar LA. De dag erna ging ik naar de Paramount studio, mijn favoriete, waar we een dag opgenomen hebben. Ik deed 10 afleveringen in 1 dag."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' plaagt 'Star Wars'-fans over seizoen 3
Series / Nieuws

'The Boys' plaagt 'Star Wars'-fans over seizoen 3

De trailer voor The Boys laat toch best lang op zich wachten vinden sommige fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van The Boys hopen heel erg op een trailer voor seizoen 3 van de televisieserie. De social media managers van de serie hebben daarop gereageerd. Met de aankondiging van een nieuwe Star Wars-trailer.

"Nieuwe (Obi-Wan) trailer vandaag," lezen we op het The Boys Twitteraccount op 4 mei. De Tweet werd gevolgd door meer foto's van Billy Butcher, de sarcastische antiheld van Karl Urban in The Boys. Hij laat fans weten dat hun eisen voor een "fatsoenlijke S3-trailer" gehoord zijn. Maar dat ze niet het antwoord krijgen dat ze hoopten.

The Boys
De nieuwe trailer voor Obi-Wan Kenobi werd op 5 mei vrijgegeven, tot opwinding van de Star Wars-fans.

Intussen ging het The Boys Twitter-account mee op het thema van de dag, met onder meer het citaat "Als het zover is, moet hij getraind worden", dat we hoorden in de Obi-Wan serie. We zien tegelijk een gifje van een heel andere mentor, Homelander die zijn zoon Ryan van een dak duwt om erachter te komen of het knulletje superkrachten heeft.

De zwarte humor is enorm kenmerkend voor de serie The Boys. Hieronder een van de tweets:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Terugkeer in 'Star Trek: Picard' is niet wat je denkt
Series / Nieuws

Terugkeer in 'Star Trek: Picard' is niet wat je denkt

Star Trek Picard brengt de TNG-castleden terug, maar niet zoals je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard-acteur Patrick Stewart zegt dat de terugkeer van de cast van Star Trek: The Next Generation meer is dan alleen een cameo.

Star Trek: Picard draait om het personage van Patrick Stewart op zeer late leeftijd. In 2020 werd de serie gelanceerd, met onder meer Alison Pill als Dr. Agnes Jurati, Isa Briones als androids Dahj en Soji Asha, en Harry Treadaway als de Romulan Narek. Star Trek: Picard bracht ook personages uit TNG terug, de serie waarin Picard debuteerde.

Star Trek: Picard
Star Trek: Picard seizoen 2 is nu net voorbij. En seizoen 3 is al opgenomen en wordt momenteel afgemaakt door de producenten. Daarin keren onder meer Jonathan Frakes, Marina Sirtis, Brent Spiner, Michael Dorn, LeVar Burton en Gates McFadden terug in hun rollen.

Tijdens een interview met EW vertelde Stewart over de finale van Star Trek: Picard. En hij ging kort in op wat de toekomst brengt.

"We zullen hen allemaal weer zien. Maar het is geen simpele verzameling van castleden, geen reünie. Iedereen heeft een functie en een rol. Dat is alles wat ik kan zeggen, want wat je gaat zien in seizoen 3 is echt heel opwindend. En brengt de personages terug die we al zo lang kennen!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt er een prima week van met veel nieuwe series
Series / Featured

Disney+ maakt er een prima week van met veel nieuwe series

Disney+ maakte er een lekkere week van, met al deze series die nieuw zijn.

Zoals elke zaterdag zetten we ook vandaag weer de nieuwe series op een rij die Disney+ aan zijn aanbod heeft toegevoegd. Zet je maar schrap, want het was een behoorlijke prima week.

Grand Hotel (seizoen 1): Deze dramaserie draait om het laatste familiehotel in Miami Beach. Dat gaat niet gemakkelijk, runnen van een hotel, want het raakt diep in de schulden.

Eye Wonder (seizoen 1): De beste goocheltrucs, video-illusies en elektrificerende virale video's waardoor je ogen zeggen: wat is er gebeurd? Leer de trucs zelf onder de knie te krijgen!

Disney Gallery / Star Wars: The Book of Boba Fett (seizoen 1): Een blik achter de schermen bij het verhaal van de terugkeer van de legendarische premiejager naar Tatooine met de huurling Fennec Shand. In deze special tonen filmmakers, cast en crew nieuwe beelden van achter de schermen.

Apocalypse: War of the Worlds 1945-1991 (seizoen 1): Het verhaal van de periode tussen 1945 en 1991, een confrontatie van twee werelden en twee systemen: het kapitalitische westen onder leiding van de VS en het communistische Oosten met de Sovjet-Unie.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E10)
9-1-1: Lone Star (S03E05)
Our Kind of People (S01E12)
Moon Knight (S01E06)
The Kardashians (S01E04):
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's bewijzen dat Mark Hamill zijn scènes in 'The Book of Boba Fett' speelde
Series / Foto's

Foto's bewijzen dat Mark Hamill zijn scènes in 'The Book of Boba Fett' speelde

Na The Mandalorian is Luke Skywalker ook te zien in de Boba Fett-serie.

De meeste fans stonden versteld van de terugkeer van Luke Skywalker in The Mandalorian. Maar er was ook kritiek op de kwaliteit van de visuele effecten die werden gebruikt om Mark Hamill eruit te laten zien zoals hij deed toen de film Return of the Jedi verscheen.

De visuele effecten waren een stuk beter toen de Jedi Knight opdook in The Book of Boba Fett, hoewel details over hoe die effecten werden gerealiseerd de indruk gaven dat Hamill er niet bij betrokken was.

Hamill speelde Luke Skywalker wel degelijk
Acteur Graham Hamilton diende als stand-in voor de jonge Luke, terwijl slimme Deepfake-technologie werd gebruikt om Hamills gezicht te verouderen en op het lichaam van de acteur te plaatsen. De stem van het personage werd gesynthetiseerd met een computer, waardoor fans zich afvroegen of de originele Luke Skywalker zelfs wel nodig was.

Nu blijkt dat Hamill wel degelijke op de set aanwezig was. Het lijkt erop dat hij het iconische Star Wars-personage in elke afzonderlijke scène speelde, waarschijnlijk als referentie voor de teams achter de visuele effecten.

Actrice Rosario Dawson deelde een foto vanaf de set met zowel Hamill, Hamilton en een Baby Yoda-pop. Daarna nog meer foto's uit de Disney Gallery-making-off docu die recent op Disney+ verscheen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' moest een enorme crossover krijgen
Series / Nieuws

'Moon Knight' moest een enorme crossover krijgen

Het Marvel Cinematic Universe en Moon Knight staan vooralsnog vooral los van elkaar.

De Marvel-serie Moon Knight maakt onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe, maar zoals vooraf aangekondigd staat de serie vooral op zichzelf. Toch waren er plannen om de serie te koppelen aan de franchise.

"We hadden de vrijheid om het wanneer dan ook te plaatsen. De allereerste scène moest een crossover worden en de allerlaatste scène moest een crossover bevatten," vertelde regisseur Mohamed Diab aan Variety.

"Maar naarmate het verhaal zich ontwikkelde en we de scripts bleven veranderen, hadden we het gevoel: 'Dat hebben we niet nodig.' Dat hadden we allemaal. Het was een collectieve beslissing. En toen bleef ik denken: het is een regel. Er moet aan het einde een scène zijn die ons verbindt met de MCU,"

Helemaal geen koppeling aan het MCU
Maar dat gebeurde uiteindelijk ook niet. "Ik denk dat ze besloten: 'Weet je, de verrassing is dat die [verbinding] er niet is, en wat deze serie uniek gaat maken is dat er niets anders nodig is'," zei Diab.

"Het beste compliment dat we krijgen over de show is wanneer mensen ons vertellen: 'Dit voelt niet als een Marvel-serie. Het voelt als een op zichzelf staande serie die dramatischer, donkerder en geaarder aanvoelt.' Ik heb het gevoel dat we erin geslaagd zijn om meer Marvel naar onze kant op te brengen. Dus, we zijn zo trots en blij."

De complete serie met zes afleveringen staat ondertussen op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' komt met verrassingen voor 'Fallen Order'-fans
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' komt met verrassingen voor 'Fallen Order'-fans

Dat laat hoofdrolspeler Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) toch wel doorschemeren.

Gedurende een interview tijdens zijn perstour voor Obi-Wan Kenobi liet acteur Ewan McGregor doorschemeren dat de aankomende serie links zou kunnen hebben met Star Wars Jedi: Fallen Order.

Volgens IGN nam McGregor tijdens Jimmy Kimmel Live de tijd om regisseur Deborah Chow te prijzen. Hij maakte melding van de romans en games en wees erop dat ze met zo'n fervente fanbase er zeker van moesten zijn dat alles overeenkomt met de verhaallijnen van al het andere.

"Je kunt geen feiten hebben in een game als deze niet overeenstemmen met de film," zei McGregor.



De serie speelt zich ook slechts een paar jaar na de gebeurtenissen in Jedi: Fallen Order af. Gezien de connectie met The Inquisitors, is het niet uitgesloten dat de serie een diepere connectie tussen de serie en Fallen Order onthult.

Vanaf 27 mei zie je Obi-Wan Kenobi op DIsney+ De serie trapt af met twee afleveringen. Hieronder zie je nogmaals de recente trailer.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft topserie 'Ozark' een prachtig afscheid
Series / Video/clip/featurette

Netflix geeft topserie 'Ozark' een prachtig afscheid

Ozark kan zich rekenen tot de betere series die op Netflix zijn verschenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eind april verschenen de laatste afleveringen uit het vierde en laatste seizoen van de serie Ozark op Netflix. Eindelijk kwam het verhaal over het gezin Byrde definitief tot een einde. Hieronder een video met daarin een terugblik.

Of we ooit meer te zien krijgen, is nog onbekend. Er zijn berichten over een spin-off, maar voordat die officieel is zijn we waarschijnlijk wel even verder. Showrunner Chris Mundy staat er in ieder geval voor open.

Afscheid van Ozark
In onderstaande video Afscheid van Ozark vertellen Jason Bateman, Laura Linney en andere castleden over de personages en de makers van de serie en over wat ze het meest zullen missen. Opgelet: bevat spoilers!



En nog meer spoilers!!!
Hieronder staat de allerlaatste minuten uit Ozark, dus de ontknoping van vier seizoenen. Alleen kijken als je het niet erg vindt om gespoild te worden, of als je nog een keer het einde wil zien natuurlijk.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.