search
Recensies 'Bosch: Legacy': Kijken of skippen?
Series / Featured

Recensies 'Bosch: Legacy': Kijken of skippen?

Bosch Legacy moet je zeker kijken, want critici zijn laaiend enthousiast!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video lanceert vandaag een nieuwe original: Bosch: Legacy, die voortborduurt op de klassieke serie die als een van de eerste eigen series van de streamingdienst geldt. Maar hoe bevalt de show?

Nou, klaarblijkelijk erg goed! De eerste recensies laten zien dat critici het allemaal best vinden en enthousiast zijn over de spin-off. We duiken erin.

De recensies
Op Rotten Tomatoes heeft Bosch: Legacy een score van 100%. Hieronder enkele reviews:

Chicago Tribune: "Net als zijn voorganger, mikt Bosch: Legacy erop redelijk onderhoudend maar nooit mentaal belastend te zijn. Er ligt iets comfortabels in, namelijk hoe het personage zichzelf op zijn gemak blijft stellen."

Decider: "Bosch: Legacy is een pulpy, procedural drama in de traditie van zowel Bosch en soortgelijke verhalen over de geschiedenis van een fictief Los Angeles dat helemaal terug te leiden valt tot Phillip Marlowe."

Thrillist: "Tragisch genoeg hebben de producenten het oude themalied van Bosch gedumpt in ruil voor een nummer dat zich nog niet geworteld heeft in mijn hersenen. Maar dit zijn kleine architecturale wijzigingen, zoals de vloer die iets anders wordt of de gordijnen die vervangen worden."

Ask: "Dit voelt als een nieuw seizoen van de langst lopende Prime Video Original van Amazon, Bosch, meer nog dan een spin-off of een nieuwe televisiedrama."

ScreenAnarchy: "Waar ik enorm van heb gehouden de afgelopen jaren, is de voortdurende ontwikkeling van Bosch en andere onafhankelijke personages te zien, die gewoonlijk op een lijn zitten. Maar niet altijd. Een goede serie die door zou moeten gaan."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen