search
Grote nieuwe serie van Netflix flopt direct
Series / Nieuws

Grote nieuwe serie van Netflix flopt direct

The Pentaverate met komiek Mike Myers (Austin Powers, Wayne's World) haalt de Top 10 niet eens.

Een grote nieuwe serie van Netflix is flink geflopt tijdens de eerste dag na de premiere. Het gaat dan over de komedieserie The Pentaverate van en met komiek Mike Myers, bekend van de Austin Powers, Wayne's World en Shrek[/i]-films.

In de serie speelt Myers acht verschillende rollen. De serie debuteerde vorige week op de streamingdienst. Myers was ooit een van de grootste comedysterren ter wereld en met The Pentaverate leek hij terug te gaan naar zijn Austin Powers-gekkigheid. Helaas is de serie niet aangeslagen.

Niet in Netflix Top 10
The Pentaverate lijkt een flop te gaan worden voor Netflix, met een teleurstellende openingsweek. Dinsdag bracht Netflix de Top 10-kijkerslijsten van de afgelopen week uit en The Pentaverate ontbrak op de lijsten.

Naast Myers bestaat de cast van The Pentaverate uit grote namen zoals Ken Jeong, Jeremy Irons, Keegan-Michael Key en Debi Mazar.

De ontvangst was overigens ook erg mager, met 29 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Overigens kun je de zesdelige serie nu op Netflix kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen