search

Ons nieuws van woensdag 11 mei 2022

Nieuwe Doctor Who geëmotioneerd na welkomstberichten van voorgangers
Series / Nieuws

Nieuwe Doctor Who geëmotioneerd na welkomstberichten van voorgangers

Meerdere acteurs, die 'The Doctor' al hebben mogen spelen, verwelkomen Ncuti Gatwa als waardige opvolger. Gatwa reageert emotioneel in een video.

De wereld is nog in shock over de aankondiging van wie de volgende Doctor Who geworden is. Eerdere acteurs, die Gatwa voorgingen, feliciteren hem met de prestatie. Dankbaar laat Gatwa weten in een video wat hun steun voor hem betekent.

Ncuti Gatwa is voor velen al een bekend gezicht. In de Netflix-serie Sex Education heeft hij al sterke kanten van zichzelf laten zien; talenten die hij binnen deze iconische rol nog meer waar kan gaan maken.

Gatwa staat in een traditie van uitmuntende acteurs van 'Time Lords'. Bij deze club horen, onder andere, Jodie Whittaker, David Tennant en Matt Smith. Over wie de nieuwe acteur zou worden circuleerden al langer vermoedens, waarbij de namen van Olly Alexander, Lydia West en zelfs Michaela Coen al vielen.

Emotionele reactie
Maar de keuze is uiteindelijk gevallen op Ncuti Gatwa. In een video reageert Gatwa op een positief bericht, die de zevende Doctor Who hem eerder had gestuurd: Sylvester McCoy.

McCoy feliciteerde Gatwa en verwelkomde hem in de selecte groep aan acteurs, die de moeilijke taak op hun schouders hadden gekregen.

Hieronder is de video in kwestie te vinden, waarin Gatwa geëmotioneerd reageert op McCoy's support.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer voor 'Westworld' seizoen 4 gaat aan de haal met beloftes uit seizoen 3
Series / Trailer

Nieuwe trailer voor 'Westworld' seizoen 4 gaat aan de haal met beloftes uit seizoen 3

De nieuwe trailer lijkt 'classic Westworld' zoals we kennen uit de eerste seizoenen, maar breekt tegelijkertijd met het einde van seizoen 3.

Uit het niets is de nieuwe trailer voor de hitserie Westworld uitgebracht. Met gruwelijke beelden zet de serie ons al snel weer op het verkeerde been. Want waar is de post-apocalyps heen, die ons aan het einde van seizoen 3 is beloofd?

Sinds 2016 wordt de futuristische televisieserie Westworld uitgezonden door HBO. Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973 werd de 'high-budget'-serie al gauw een internationaal succes.

Na seizoen 2 in 2016 en seizoen 3 in 2018 volgde in 2020 de aankondiging van HBO dat seizoen 4 in de maak is. En vanaf nu mogen we gaan gissen naar wat ons te wachten staat…

De wereld van Westworld
De nieuwe trailer zet de kijker met broeierige en spannende beelden op scherp, met natuurlijk een iconisch rocknummer als soundtrack. Veel castleden keren ook weer terug in seizoen 4, waaronder Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Luke Hemsworth, Tessa Thompson, Angela Sarafyan, en Aaron Paul.

De wereld lijkt nog intact te zijn, maar wie weet wat de waarheid is? Zoals de fans van Westworld goed weten is de serie er bijzonder goed in om in het midden te laten wat echt en wat nep is.

Verwarrend is de trailer zeker, maar dat hoeft de pret zeker niet te drukken. Op 26 juni 2022 zal het nieuwe seizoen uitkomen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kersverse Oscarwinnaar in 'Westworld' seizoen 4
Series / Nieuws

Kersverse Oscarwinnaar in 'Westworld' seizoen 4

Ditmaal wordt er echter niet gedanst of gezongen door de actrice in kwestie...

Ariana DeBose, die onlangs nog de Oscar voor Beste Actrice in een Bijrol won, is de nieuwste toevoeging aan de cast van HBO's scifi-serie Westworld.

In Steven Spielbergs West Side Story was duidelijk te zien wat de acteerkwaliteiten van DeBose zijn, dus dit is geen misselijke aankondiging. Sinds haar rol in West Side Story werd DeBose ook al gecast in Sony's Kraven the Hunter en was ze presentator van de Tony Awards.

Van Oscar naar Emmy?
Het is overigens nog onbekend welke rol DeBose precies zal spelen in Westworld, maar we weten wel dat het een gastrol is.

DeBose zal te zien zijn naast terugkerende acteurs als Evan Rachel Wood, Emmy-winnaar Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul en Angela Sarafyan.

Het is nog onbekend wanneer Westworld seizoen 4 te streamen zal zijn via HBO Max.



[more=429dkc1jvacp]Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/20599/eindelijk-details-over-
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alledrie FBI-series krijgen nieuwe seizoenen op CBS
Series / Nieuws

Alledrie FBI-series krijgen nieuwe seizoenen op CBS

CBS pakt uit: zowel de originele 'FBI'-serie als de twee spin-offs krijgen allemaal verlenging.

De paradepaardjes van CBS krijgen elk allemaal twee nieuwe seizoenen. Het belooft een hele hoop politiedrama voor de televisiezender.

De originele serie FBI lanceerde in september 2018 op CBS. De serie verhaalt over de misdaadafdeling van de FBI in New York met een aanzienlijke cast onder hun hoede.

De serie geeft prominente rollen aan Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Ebonée Noel, Sela Ward, Alana de la Garza, John Boyd, en Katherine Renee Turner.

De serie was een succes, en leidde al snel tot meerdere spin-offs. De eerste daarvan was FBI: Most Wanted in 2018. In 2021 zag de tweede spin-off het licht: FBI: International.

Nieuwe seizoenen
Deadline rapporteerde oorspronkelijk over de nieuwe plannen van CBS. FBI zal een vijfde en zesde seizoen krijgen, FBI: Most Wanted kan rekenen op seizoen 4 en 5, en na een mooi eerste seizoen krijgt FBI: International de kans om zich verder te bewijzen met seizoen 2 en 3.

De series worden gemaakt door CBS Studios in samenwerking met Wolf Entertainment en Universal Television. Wolf Entertainemnt, die gewinterd is in het produceren van misdaadseries zoals Law & Order, deelde hun enthousiasme over de verlenging van de series.

Wolf: "Iedereen die heeft meegewerkt aan de drie series is lyrisch over de verlenging. We zijn allen enorm dankbaar jegens CBS en onze partners bij Universal Television en CBS Studios. Persoonlijk zou ik graag de ongelooflijke cast, de getalenteerde schrijvers en betrokken producers willen bedanken. En vergeet vooral niet de drie crews, die geen enkele 'air date' hebben gemist ondanks een pandemie."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zonder Melissa Benoist geen nieuw seizoen 'Supergirl'
Series / Nieuws

Zonder Melissa Benoist geen nieuw seizoen 'Supergirl'

The CW was duidelijk: zonder Melissa Benoist zagen zij geen toekomst in een nieuw seizoen van de serie.

In oktober viert het Arrowverse-universum haar tienjarige jubileum. Na het succes van de originele serie volgde een reeks van spin-offs, dat DC stevig neerzette binnen Warner Bros. TV. Ook al is Supergirl geen directe spin-off van Arrow varen ze toch behoorlijk in hetzelfde water. Acteurs blikken terug op de serie.

De serie werd tussen 2015 en 2021 erg populair als een van de weinige DC-shows met een vrouw in de hoofdrol sinds Lynda Cater's Wonder Woman in de jaren zeventig.

Ondanks de start van Supergirl op CBS werd de serie overgenomen door CW vanaf seizoen 2. In de finale van seizoen 6 onthulde de 'Girl of Steel' haar echte identiteit aan de wereld en ontdeed zij zichzelf zo van haar dubbele identiteit. Eind goed, al goed?

De toekomst van Supergirl
Tijdens een conventie in het Verenigd Koninkrijk kwamen meerdere castleden van Supergirl bijeen. Een van hen deed een grote onthulling. Een aanwezige fan was zo attent de onthulling te tweeten.


Zonder de vrouwelijke lead zou er dus nog maar weinig overblijven van de serie Supergirl. Een wijze keuze, of zonde van een goedlopende serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze bekende sci-fi boekenserie krijgt eigen show
Series / Nieuws

Deze bekende sci-fi boekenserie krijgt eigen show

De Japanse boekenserie, die al eerder werd geadapteerd tot een film, krijgt nu ook een eigen serie bij televisiezender FX.

Het universum van Kazuo Ishiguro krijgt mogelijk bestaansrecht op televisie via de Amerikaanse zender FX. Zijn beroemde boekenserie Never Let Me Go heeft wereldwijd veel fans getrokken, die waarschijnlijk ook te interesseren zijn voor deze televisieserie.

De televisieserie wordt geproduceerd door dezelfde mensen als de eerdere, gelijknamige film uit 2010, namelijk Andrew Macdonald en Allon Reich.

Het script is de verantwoordelijkheid van Melissa Iqbal. Zij heeft haar sporen al mogen verdienen bij het schrijven van The Nevers en Humans.

De film uit 2010 had een goede cast, bestaande uit Andrew Garfield, Carey Mulligan, en Keira Knightley. De regie lag in de handen van Mark Romanek, die een script verfilmde van Alex Garland.

Waar gaat Never Let Me Go over?
Never Let Me Go speelt zich af in een alternatieve geschiedenis. Drie adolescenten, Kathy, Ruth en Tommy, bevinden zich in de standaard liefdesdriehoek op een kostschool. Maar hun leven wordt al snel minder rooskleurig…

Ze komen erachter dat ze klonen zijn, waarbij hun school een soort organenboerderij is. Er staat de drie tieners niks anders te wachten dan ooit te worden geslacht voor hun organen. De enige manier om hun dood uit te stellen is door te bewijzen dat ze verliefd zijn.

Benieuwd naar Never Let Me Go? Dan wordt het nog even wachten, want behalve hun voornemens heeft FX nog geen verwachte releasedatum gedeeld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze populaire actieserie stopt na seizoen 4
Series / Nieuws

Deze populaire actieserie stopt na seizoen 4

Amazon Studios stopt na vier seizoenen met Jack Ryan, met John Krasinski.

De tijd van Jack Ryan op Amazon Prime Video loopt ten einde. Het veelgeprezen actiedrama, gebaseerd op de boekenreeks van Tom Clancy en met in de hoofdrol John Krasinski, heeft al twee seizoenen op Prime Video en het derde is onderweg.

Seizoen vier is momenteel in productie en het lijkt erop dat die vierde reeks de laatste van de serie zal zijn, hoewel er een spin-off-serie optioneel is.

Jack Ryan stopt na seizoen 4
Volgens Deadline zal Jack Ryan eindigen met seizoen vier, waarmee Krasinski afscheid neemt van het iconische literaire personage. Fans hebben nog twee seizoenen van de serie om naar uit te kijken voordat deze afloopt.

Deadline's bericht suggereert dat Michael Pena's mysterieuze personage, dat in seizoen vier te zien zal zijn, eigenlijk Ding Chavez is. Dit is een bekende naam in het literaire universum van Jack Ryan.

Er zijn momenteel besprekingen bij Amazon Studios om Ding zijn eigen spin-off-serie te geven nadat Jack Ryan tot een einde komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote nieuwe serie van Netflix flopt direct
Series / Nieuws

Grote nieuwe serie van Netflix flopt direct

The Pentaverate met komiek Mike Myers (Austin Powers, Wayne's World) haalt de Top 10 niet eens.

Een grote nieuwe serie van Netflix is flink geflopt tijdens de eerste dag na de premiere. Het gaat dan over de komedieserie The Pentaverate van en met komiek Mike Myers, bekend van de Austin Powers, Wayne's World en Shrek[/i]-films.

In de serie speelt Myers acht verschillende rollen. De serie debuteerde vorige week op de streamingdienst. Myers was ooit een van de grootste comedysterren ter wereld en met The Pentaverate leek hij terug te gaan naar zijn Austin Powers-gekkigheid. Helaas is de serie niet aangeslagen.

Niet in Netflix Top 10
The Pentaverate lijkt een flop te gaan worden voor Netflix, met een teleurstellende openingsweek. Dinsdag bracht Netflix de Top 10-kijkerslijsten van de afgelopen week uit en The Pentaverate ontbrak op de lijsten.

Naast Myers bestaat de cast van The Pentaverate uit grote namen zoals Ken Jeong, Jeremy Irons, Keegan-Michael Key en Debi Mazar.

De ontvangst was overigens ook erg mager, met 29 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Overigens kun je de zesdelige serie nu op Netflix kijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers 'Game of Thrones' krijgen schadeclaim van 5 miljoen dollar aan de broek
Series / Nieuws

Makers 'Game of Thrones' krijgen schadeclaim van 5 miljoen dollar aan de broek

De 'Battle of Winterfell' kan de makers van 'Game of Thrones' nog eens 5 miljoen extra gaan kosten...

Het achtste seizoen was niet alleen voor het globale fandom een pijnlijke slipper, maar ook voor stuntvrouw Casey Michaels. Tijdens de opnames voor de 'Battle of Winterfell' verzwikte zij ernstig haar linkerenkel. Wegens onveilige werkomstandigheden staat de makers van de hitserie nu een flinke rechtzaak te wachten.

De rechtzaak loopt tegen Fire & Blood Productions, het productiebedrijf achter de serie. Er wordt geclaimd dat de aanwezige 'safety rig' door slijtage niet langer veilig was en heeft bijgedragen aan de verwonding van Michaels.

Tijdens de val in kwestie was Michaels in karakter als een daadwerkelijke 'Wright'. Juist doordat zij moest spelen alsof zij één van de hersenloze ondoden was (niet te verwarren met een zombie) kon zij onmogelijk de val aan zien komen. Dit maakte dan ook de kans op verwonding vele malen groter. De ongelukkige val zou dus, volgens de advocaten van Michaels, deels te wijten zijn aan de makers van de serie.

Weerwoord
Fire & Blood Productions ging hier fel tegenin en beweerde dat de 'rig' veilig was en bij normaal gebruik geen enkele belemmering had moeten opleveren. Volgens hen ligt de fout bij Michaels, aangezien zij de stunt verkeerd uitvoerde door zich op een verticale wijze te laten vallen. Het resultaat was teveel gewicht op haar voeten en een verzwikking, die haar eigen schuld zou zijn.

Een zaak die zich dus nog lang kan gaan voortslepen. Iets waar Michaels juist iets te goed, of juist te slecht in was…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie toont heel ander Midden-Aarde
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie toont heel ander Midden-Aarde

Dit is een Midden-Aarde dat in niets lijkt op wat je je kan herinneren van de films.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Midden-Aarde dat je te zien krijgt in de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt in niets op wat je al te zien hebt gekregen in de films van Peter Jackson. Het zijn andere tijden voor de wereld van schrijver J.R.R. Tolkien en de serie zal dat reflecteren.

Dat vertelde concept artist John Howe tijdens een interview met Empire over het ontwerpen van de tweede era van Midden-Aarde en hoe zich dat verhoudt ten aanzien van de derde era van de films.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
"Dit is niet het Midden-Aarde dat je je herinnert. Dit is een heel levendige wereld. De elfen verschuilen zich niet in Mirkwood of in Rivendell. Ze zijn druk met het opbouwen van hun koninkrijken. Het dwergenkoninkrijk van Moria is geen verlaten mijn en de Grey Havens zijn geen verlaten stad. De kans om die niet eerder vertoonde geschiedenis te verkennen was geweldig," aldus Howe.

Het is niet alleen de politieke atmosfeer die anders is, laat Howe weten.

"We bezeilen eindelijk de oceanen van Midden-Aarde. De elfen bevaren die, zijn ondernemend en koloniseren bijna de hele wereld. Het is heel leuk om je voor te stellen en niet iets dat The Lord of the Rings of The Hobbit lieten zien."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk uit naar deze muzikale scène in 'The Boys' seizoen 3
Series / Nieuws

Kijk uit naar deze muzikale scène in 'The Boys' seizoen 3

Het derde seizoen van The Boys bevat een muzikale scène die zeker de moeite waard wordt om te bekijken, althans acteur Tomer Capone.

De Amazon Prime-serie The Boys kennen we vooral van de corrupte superhelden en bloederige actiescènes, maar soms mogen de personages ook wel even plezier hebben. Ook in seizoen drie van de serie gaan we een onverwachte scène tegenkomen.

We hebben het hier over een dansscène tussen Frenchie (Tomer Kapon) en Kimiko (Karen Fukuhara), die zich als een musical af lijkt te spelen. Zie de bovenstaande afbeelding om er een beeld bij te krijgen. Volgens de twee acteurs gaat deze scène absoluut geweldig worden.

Dansen in The Boys
Dit zegt Tomer Kapon erover: "In mij privéleven hou ik ervan met het ritme mee te bewegen, maar ik weet niet of ik het dansen kan noemen. Maar wanneer het in het script staat, dan ga ik ervoor. Dancing With the Stars is er niets bij."

Karen Fukuhara geeft aan vroeger enorm veel van dansen te houden, maar dat ze vaak last had van plankenkoorts. Op de set vond ze het echter fantastisch: "Ik stond in het midden van de set, als het hoofdpersonage. Ik had nooit verwacht dat mijn droom tot leven zou komen."

Verder wordt in het interview onthuld dat The Boys seizoen drie een sprongetje in de tijd maakt van ongeveer een jaar. De groep is uit elkaar gevallen en ze leven allemaal hun eigen bestaan. Rustig zal het echter niet zijn, want in de eerste trailer valt alweer de gewoonlijke portie bloed te zien zoals we gewend zijn van The Boys.

De eerste drie afleveringen van The Boys seizoen drie staan 3 juni of Amazon Prime. Het seizoen telt in totaal acht afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.