Alledrie FBI-series krijgen nieuwe seizoenen op CBS

CBS pakt uit: zowel de originele 'FBI'-serie als de twee spin-offs krijgen allemaal verlenging.

Mitchell van Vuren, 11-05-2022 11:00

De paradepaardjes van CBS krijgen elk allemaal twee nieuwe seizoenen. Het belooft een hele hoop politiedrama voor de televisiezender.
De originele serie FBI lanceerde in september 2018 op CBS. De serie verhaalt over de misdaadafdeling van de FBI in New York met een aanzienlijke cast onder hun hoede.

De serie geeft prominente rollen aan Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Ebonée Noel, Sela Ward, Alana de la Garza, John Boyd, en Katherine Renee Turner.

De serie was een succes, en leidde al snel tot meerdere spin-offs. De eerste daarvan was FBI: Most Wanted in 2018. In 2021 zag de tweede spin-off het licht: FBI: International.

Nieuwe seizoenen
Deadline rapporteerde oorspronkelijk over de nieuwe plannen van CBS. FBI zal een vijfde en zesde seizoen krijgen, FBI: Most Wanted kan rekenen op seizoen 4 en 5, en na een mooi eerste seizoen krijgt FBI: International de kans om zich verder te bewijzen met seizoen 2 en 3.

De series worden gemaakt door CBS Studios in samenwerking met Wolf Entertainment en Universal Television. Wolf Entertainemnt, die gewinterd is in het produceren van misdaadseries zoals Law & Order, deelde hun enthousiasme over de verlenging van de series.

Wolf: "Iedereen die heeft meegewerkt aan de drie series is lyrisch over de verlenging. We zijn allen enorm dankbaar jegens CBS en onze partners bij Universal Television en CBS Studios. Persoonlijk zou ik graag de ongelooflijke cast, de getalenteerde schrijvers en betrokken producers willen bedanken. En vergeet vooral niet de drie crews, die geen enkele 'air date' hebben gemist ondanks een pandemie."

Bron: Screenrant

Lees meer over: fbi, fbi international, fbi most wanted, cbs, wolf

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in