Zonder Melissa Benoist geen nieuw seizoen 'Supergirl'

The CW was duidelijk: zonder Melissa Benoist zagen zij geen toekomst in een nieuw seizoen van de serie.

Mitchell van Vuren, 11-05-2022 10:22

In oktober viert het Arrowverse-universum haar tienjarige jubileum. Na het succes van de originele serie volgde een reeks van spin-offs, dat DC stevig neerzette binnen Warner Bros. TV. Ook al is Supergirl geen directe spin-off van Arrow varen ze toch behoorlijk in hetzelfde water. Acteurs blikken terug op de serie.
De serie werd tussen 2015 en 2021 erg populair als een van de weinige DC-shows met een vrouw in de hoofdrol sinds Lynda Cater's Wonder Woman in de jaren zeventig.

Ondanks de start van Supergirl op CBS werd de serie overgenomen door CW vanaf seizoen 2. In de finale van seizoen 6 onthulde de 'Girl of Steel' haar echte identiteit aan de wereld en ontdeed zij zichzelf zo van haar dubbele identiteit. Eind goed, al goed?

De toekomst van Supergirl
Tijdens een conventie in het Verenigd Koninkrijk kwamen meerdere castleden van Supergirl bijeen. Een van hen deed een grote onthulling. Een aanwezige fan was zo attent de onthulling te tweeten.


Zonder de vrouwelijke lead zou er dus nog maar weinig overblijven van de serie Supergirl. Een wijze keuze, of zonde van een goedlopende serie?

Bron: Screenrant

Lees meer over: supergirl, cw, seizoen 7, Melissa Benoist, arrow, arrowverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in