Nieuwe trailer voor 'Westworld' seizoen 4 gaat aan de haal met beloftes uit seizoen 3

Nieuwe trailer 'Westworld' seizoen 4

De nieuwe trailer lijkt 'classic Westworld' zoals we kennen uit de eerste seizoenen, maar breekt tegelijkertijd met het einde van seizoen 3.

Mitchell van Vuren, 11 mei 2022 17:29

Uit het niets is de nieuwe trailer voor de hitserie Westworld uitgebracht. Met gruwelijke beelden zet de serie ons al snel weer op het verkeerde been. Want waar is de post-apocalyps heen, die ons aan het einde van seizoen 3 is beloofd?
Sinds 2016 wordt de futuristische televisieserie Westworld uitgezonden door HBO. Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973 werd de ‘high-budget’-serie al gauw een internationaal succes.

Na seizoen 2 in 2016 en seizoen 3 in 2018 volgde in 2020 de aankondiging van HBO dat seizoen 4 in de maak is. En vanaf nu mogen we gaan gissen naar wat ons te wachten staat…

De wereld van Westworld
De nieuwe trailer zet de kijker met broeierige en spannende beelden op scherp, met natuurlijk een iconisch rocknummer als soundtrack. Veel castleden keren ook weer terug in seizoen 4, waaronder Jeffrey Wright, Ed Harris, Thandiwe Newton, Luke Hemsworth, Tessa Thompson, Angela Sarafyan, en Aaron Paul.

De wereld lijkt nog intact te zijn, maar wie weet wat de waarheid is? Zoals de fans van Westworld goed weten is de serie er bijzonder goed in om in het midden te laten wat echt en wat nep is.

Verwarrend is de trailer zeker, maar dat hoeft de pret zeker niet te drukken. Op 26 juni 2022 zal het nieuwe seizoen uitkomen op HBO Max.


Bron: Collider

Lees meer over: westworld, trailer, seizoen 4, hbo, hbo max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws