search
Nieuwe Doctor Who geëmotioneerd na welkomstberichten van voorgangers
Series / Nieuws

Nieuwe Doctor Who geëmotioneerd na welkomstberichten van voorgangers

Meerdere acteurs, die 'The Doctor' al hebben mogen spelen, verwelkomen Ncuti Gatwa als waardige opvolger. Gatwa reageert emotioneel in een video.

De wereld is nog in shock over de aankondiging van wie de volgende Doctor Who geworden is. Eerdere acteurs, die Gatwa voorgingen, feliciteren hem met de prestatie. Dankbaar laat Gatwa weten in een video wat hun steun voor hem betekent.

Ncuti Gatwa is voor velen al een bekend gezicht. In de Netflix-serie Sex Education heeft hij al sterke kanten van zichzelf laten zien; talenten die hij binnen deze iconische rol nog meer waar kan gaan maken.

Gatwa staat in een traditie van uitmuntende acteurs van 'Time Lords'. Bij deze club horen, onder andere, Jodie Whittaker, David Tennant en Matt Smith. Over wie de nieuwe acteur zou worden circuleerden al langer vermoedens, waarbij de namen van Olly Alexander, Lydia West en zelfs Michaela Coen al vielen.

Emotionele reactie
Maar de keuze is uiteindelijk gevallen op Ncuti Gatwa. In een video reageert Gatwa op een positief bericht, die de zevende Doctor Who hem eerder had gestuurd: Sylvester McCoy.

McCoy feliciteerde Gatwa en verwelkomde hem in de selecte groep aan acteurs, die de moeilijke taak op hun schouders hadden gekregen.

Hieronder is de video in kwestie te vinden, waarin Gatwa geëmotioneerd reageert op McCoy's support.

Aanbevolen artikelen