Waarom Kamala Khan andere krachten krijgt in 'Ms. Marvel'

Kamala Khans krachten in 'Ms. Marvel'

Kamala Khan krijgt andere krachten in de Ms. Marvel-serie dan we van de comics gewend zijn, maar misschien is dat maar beter.

Niels Arts, 12 mei 2022 11:56

Kamala Khan, ook wel bekend als Ms. Marvel, krijgt binnenkort een tv-serie op Disney Plus. Het personage krijgt echter andere krachten dan we gewend zijn uit haar comics, wat volgens de maker van het personage een goed idee was.
Het personage Ms. Marvel is nog een vrij recente toevoeging aan het grote scala aan superhelden van Marvel. Ze verscheen voor het eerst in een comic in 2013. Ms. Marvel, met de echte naam Kamala Khan, is onder andere gecreëerd door Sana Amanat.

Superkrachten Ms. Marvel
Amanat werkt ook aan de aankomende Disney Plus-serie Ms. Marvel, waarin het personage andere superkrachten zal hebben dan in de comics. Amanat begrijpt dat fans hier bezorgd over zijn, maar legt uit dat dit de juiste keuze is.

Zo geeft ze aan dat ze met Ms. Marvel op Disney Plus een "groter verhaal" willen vertellen, en dat haar nieuwe powers er cinematisch beter uit gaan zien. "We pakken de elementen die haar er enigszins gestoord uit laten zien, maar tevens erg cool. Ik denk dat het bekend voor zal komen voor mensen, maar tegelijkertijd anders op een unieke manier."

Het eerste seizoen van Ms. Marvel is vanaf 8 juni op Disney Plus te checken.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ms Marvel, Marvel, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws