Deze bekende 'Star Wars'-figuren keren terug in serie 'Andor'

bekende 'Star Wars'-figuren in 'Andor'

Langzaam beginnen de geruchten over de aankomende 'Star Wars'-serie binnen te stromen.

Mitchell van Vuren, 12 mei 2022 om 11:14

Over de nieuwe Disney Plus-serie Andor is nog niet veel naar buiten gebracht, maar voorzichtig worden er al enkele vermoedens bevestigd. Death Troopers en Mudtroopers, bekend uit eerdere films, zullen ten eerste te vinden zijn in de nieuwe reeks.
Andor is een nieuwe Star Wars-serie die beloofd uit te komen in 2022 op Disney Plus. Het zal functioneren als een prequel-serie voor Star Wars: Rogue One, waarbij we de avonturen volgen van Cassian Andor tijdens de formerende jaren van de ‘Rebellion’.

De ‘bad guys’
Death Troopers zijn de in zwart geklede elite van de Stormtroopers, die normaliter in wit verschijnen. De populariteit van de Death Troopers ging door het dak na het uitkomen van Star Wars: Rogue One. Aangezien Andor een prequel zal zijn van de film is het dus geen verrassing dat zij opnieuw te vinden zullen zijn.

De Mudtroopers, of Swamp Troopers, zijn te zien geweest in Solo: A Star Wars Story. Op IMDb is ook al te vinden dat er Mudtroopers zijn gecast voor de nieuwe serie, dus ze zullen zeker te vinden zijn in de serie.

De slecht schietende soldaten zijn op zeker vlak enkel decor voor het grotere verhaal, dat zich zal gaan ontwikkelen rondom Cassian Andor. Maar toch is het goed om te weten dat langzaam maar zeker de makers van de serie steeds meer naar buiten willen gaan brengen over datgene waar de Troopers op aan het mikken zijn.

Bron: Comicbook

Lees meer over: andor, star wars, disney plus, troopers

Populair nieuws