Nieuwe miniserie 'Boo, Bitch' met Lana Condor binnenkort te streamen bij Netflix

De nieuwe miniserie zal deze zomer te zien zijn op 's werelds grootste streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 14 mei 2022 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De jonge actrice Lana Condor, bekend omwille van haar rol in To All the Boys is deze zomer te zien in een gloednieuwe miniserie op Netflix!
De gloednieuwe miniserie Boo, Bitch vertelt het verhaal van een middelbare scholier die plots tijdens een nacht de mogelijkheid krijgt om haar levensverhaal te veranderen. Wat volgt is een ronduit episch leven... althans dat denkt ze. De volgende morgen ontdekt ze namelijk dat ze een geest is...

8 juli
De miniserie Boo, Bitch is afkomstig van de hand van Lauren Iungerich en Erin Ehrlich. Zij hebben in het verleden reeds samengewerkt aan de tienerserie Awkward die te bekijken is bij Videoland.

De verhaallijn van de reeks is een hersenspinsel van Tim Schauer en Kuba Soltysiak. De cast bestaat Condor verder uit namen als onder meer Jami Alix, Mason Versaw, Conor Husting en Reid Miller.

De miniserie Boo, Bitch bestaat uit in totaal 8 afleveringen en is te streamen op streamingdienst Netflix vanaf 8 juli 2022.Op moment van schrijven is er helaas nog geen trailer van deze miniserie de wereld ingestuurd.

Lees meer over: Boo Bitch, serie, series, Netflix, miniserie, miniseries

Populair nieuws