Nieuw op Netflix: Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer'

Nu op Netflix: Misdaadserie 'The Lincoln Lawyer'

Het eerste seizoen vertelt het verhaal van het boek 'The Brass Verdict' van Michael Connelly...

Geoffrey Ketels, 14 mei 2022 om 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De kans is groot dat de titel The Lincoln Lawyer je niet onbekend in de oren klinkt. Eerder werden de sowieso al populaire boeken immers reeds verfilmd met niemand minder dan de populaire acteur Matthew McConaughey. Nu is het de beurt aan de serie die vanaf nu te bekijken is op streamingdienst Netflix.
Voor het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer geldt dat het plot is gebaseerd op het boek genaamd The Brass Verdict. In het eerste seizoen maken we kennis met Mickey die probeert om de draad terug op te pikken wanneer hij enige tijd niet aan de slag is geweest als advocaat. Hij beslist om terug te keren naar Los Angeles waar hij meteen wordt meegezogen in een mysterieuze zaak die hij moet zien op te lossen.

Ex-vrouwen
Bovenstaande is nog niet alles. Bovendien is het namelijk zo dat Mickey ook de nodige problemen ervaart met zijn twee ex-vrouwen. Meer dan genoeg drama dus voor een geweldige misdaadserie!

De cast van The Lincoln Lawyer bestaat naast Garcia-Rulfo ook uit namen als Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole en Angus Sampson.

Verantwoordelijk voor de productie van deze reeks is overigens David E. Kelley. Hij staat natuurlijk vooral bekend als de grote man achter de succesvolle serie Big Little Lies.

The Lincoln Lawyer is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: The Lincoln Lawyer, serie, series, Netflix

Populair nieuws