search
Spaanse thrillerserie over gelekte sekstape krijgt releasedatum
Series / Nieuws

Spaanse thrillerserie over gelekte sekstape krijgt releasedatum

De zomer brengt ons een gloednieuwe thrillerserie van Spaanse bodem die de temperaturen zomaar hoog zou kunnen doen oplopen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het openbaar worden gemaakt van een sekstape heeft altijd vervelende gevolgen. In de aankomende Spaanse thrillerserie Intimidad lijkt een uitgelekte video roet in de carrière van een politicus te gaan gooien.

In de serie Intimidad maken we kennis met een veelbelovende politicus. Dat althans tot een sekstape verschijnt. De reeks probeert een antwoord te verzinnen op de vraag waar de grenzen van onze intimiteit zich bevinden wanneer onze privacy zomaar het gespreksonderwerp van de dag kan worden.

La casa de papel
Een verhaallijn met een sekstape doet het vaak op zich al goed. Dat is echter niet de enige "troef" waar deze serie over beschikt. Ook enkele leden van de cast zullen immers meteen een belletje doen rinkelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor Itziar Ituño die meteen de hoofdrol heeft weten te bemachtigen. Zij was natuurlijk eerder al te zien in La casa de papel als Raquel.

Verantwoordelijk voor de regie van Intimidad is Verónica Fernández. Spaanstalige series doen het vaak uitstekend op streamingdienst Netflix en van deze wordt niets anders verwacht.

De thrillerserie Intimidad is te bekijken op Netflix vanaf 10 juni.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen