search
Prime Video maakt er een prima week van: Deze series zijn nieuw
Series / Featured

Prime Video maakt er een prima week van: Deze series zijn nieuw

Dit is het complete nieuwe aanbod op streamingdienst Prime Video.

Soms is het druk, soms is het rustig. Deze week valt voor Prime Video in die tweede categorie, met vier nieuwe seizoenen en 3 afleveringen. We zetten het nieuwe aanbod voor je op een rij.

Modern Love: Mumbai (seizoen 1): Modern Love mumbai verkent 6 unieke, maar universele verhalen van menselijke connectie en liefde in verschillende vormen: romantisch, platonisch, ouderlijk, seksueel, familieel, huwelijk en liefde voor jezelf.

The Kids in the Hall (seizoen 1): Amazon verheugt zich op de terugkeer van de iconische Canadese sketch-comedyserie Kids In The Hall! Een nieuw seizoen staat garant voor een frisse lichting excentrieke personages en geliefde favorieten, met sketches die satirische klappen uitdelen, natuurlijk voorzien van de gedurfde en onbevreesde humor waar The Kids zo bekend om staan.

LOL: Last One Laughing (seizoen 4): Met Rebel Wilson als presentator vechten tien van de beste komieken van Australië om te zien wie zijn gezicht in de plooi houdt terwijl ze de anderen aan het lachen willen maken. Komieken die lachen, worden één voor één uitgeschakeld, tot één komiek overblijft. Er staat $100.000 op het spel. Wie lacht als laatste?

Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls (seizoen 1): Meervoudig platina muziekicoon Lizzo is op zoek naar BIG GRRRL-dansers voor haar 2022-tournee. 13 kandidaten komen naar Hollywood om gekozen te worden voor het Bonnaroo-muziekfestival. De lat ligt hoog voor iedereen omdat Lizzo na twee jaar voor het eerst weer gaat optreden voor een groot publiek.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E10)
De Kraak (S01E06)
Bosch: Legacy (S01E05 en S01E06)

Aanbevolen artikelen