We weten wanneer de nieuwe 'The Witcher'-serie verschijnt

Wanneer de nieuwe 'The Witcher'-serie verschijnt

The Witcher Blood Origin is in december te zien op Netflix, horen we vandaag.

Jim Pedd, 15 mei 2022 15:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix werkt druk aan een miniserie, The Witcher: Blood Origin. Die moet dit jaar nog te zien zijn op het platform, al liet men nog altijd niet weten wanneer.
Even leek het erop dat The Witcher: Blood Origin al in oktober te zien zou zijn. Maar nu blijkt er gesproken te worden over een release tegen de kerst van 2022.

The Witcher: Blood Origin
"We hebben gehoord dat Netflix verwacht de serie in december 2022 te kunnen lanceren," meldt What's On Netflix. "Het verhaal is dat de serie vermoedelijk tegen de kerst te zien is. Maar zeker is dat de serie in 2022 te zien zal zijn."

Het blijft een onbevestigd gerucht, maar wel eentje dat goed mogelijk is. De eerste twee seizoenen van The Witcher verschenen namelijk ook in december. Aangezien het derde seizoen daarvan pas net begonnen is met de opnames, lijkt de kans groot dat The Witcher: Blood Origin de plek in december even overneemt.

The Witcher: Blood Origin is de onvertelde geschiedenis van The Continent en speelt zich 1200 jaar voor de moederserie af. De serie verkent de creatie van het eerste prototype Witcher en de gebeurtenissen die leidden tot de cruciale Conjunction of the Spheres, waarbij de werelden van monsters, mensen en elfen botsen om een te worden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws