Deze 3 topseries kan je vanaf deze week zien op HBO Max, Disney+ en Netflix

Deze 3 topseries kan je vanaf deze week zien

We tippen je weer drie toffe titels die je deze week niet wil missen!

Jim Pedd, 16 mei 2022 06:37

Elke maandag zetten we 3 series op een rij die we je tippen voor deze week. We kijken daarbij naar de grootste streamingdiensten van het moment: Netflix, HBO Max, Prime Video en Disney+.
Deze week hebben we tips voor je van Netflix, Disney+ en HBO Max!

VANAF 16 MEI OP HBO MAX
The Time Traveler's Wife: Een complex en magisch liefdesverhaal, gebaseerd op de populaire roman van Audrey Niffenegger, bewerkt door Steven Moffat en geregisseerd door David Nutter. THE TIME TRAVELER’S WIFE vertelt het verhaal van Clare en Henry, en een huwelijk met een hindernis, namelijk... tijdreizen.

VANAF 20 MEI OP DISNEY+
Night Sky (seizoen 1): Night Sky volgt Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J.K. Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald. De mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

VANAF 20 MEI OP NETFLIX
Love, Death & Robots (volume 3): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
Lees meer over: HBO max, Netflix, Disney Plus, Time travelers wife

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws