search

Ons nieuws van maandag 16 mei 2022

Premièredatum 'She-Hulk' eindelijk onthuld?
Series / Nieuws

Premièredatum 'She-Hulk' eindelijk onthuld?

Deze zomer krijgen we naar alle waarschijnlijkheid niet één, maar twee Marvel-series!

De premièredatum van She-Hulk lijkt per ongeluk te zijn onthuld door Disney. Op de Britse site van Disney stond namelijk plots een datum voor de serie vermeld!.

De datum in kwestie is 17 augustus en zou zomaar eens kunnen kloppen, want de timing is erg logisch. In juni verschijnt namelijk Ms. Marvel, gevolgd door de release van Thor: Love and Thunder in juli. Marvel-fans blijven dus het hele jaar door op hun wenken bediend worden.

Een bomvol jaar
Na She-Hulk verschijnt in november nog Black Panther: Wakanda Forever en in december de Guardians of the Galaxy Holiday Special. Een goede releasestrategie van Marvel Studios? Wij vinden van wel!

Tatiana Maslany (Orphan Black) speelt She-Hulk in de serie en haar mede-acteur Tim Roth, die we kennen als Abomination, had tijdens een recent interview niks dan lof voor de actrice:

"Ze is geweldig. Ik ben elke dag weer stomverbaasd hoe goed ze haar dialogen onder controle heeft en hoe geweldig ze acteert. En ze is grappig. Een goede acteur herken je vaak aan de humor die hij of zij een rol weet mee te geven."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' kan nog lang doorgaan!
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' kan nog lang doorgaan!

Grey's Anatomy kan nog veel langer door dan je misschien wel zou denken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat Grey's Anatomy seizoen 19 het einde van de serie zal zijn. De show is de langst lopende scripted primetime show van ABC en al sinds 2005 te zien.

Al die jaren volgen we Ellen Pompeo als Dr. Meredith Grey en hebben we heel wat bekenden zien passeren. Er zijn slechts drie mensen gebleven in die jaren: James Pickens Jr., en Chandra Wilson. Zij vertelt nu dat de serie nog prima jarenlang door kan gaan.

Grey's Anatomy
Het verhaal is dat Grey's Anatomy misschien tot een einde komt, nu er voor het tweede jaar op rij slechts één nieuw seizoen besteld is. We horen al langer dat Ellen Pompeo twijfelt over een mogelijk vertrek.

Tijdens Good Morning America vertelde gastheer Michael Strahan dat "het gerucht gaat dat seizoen 19 het laatste wordt". Waarop Wilson zegt: "Is dat wat de geruchten zeggen?" Ook zien we haar diep zuchten.

"Besteed maar geen aandacht aan Strahan. Hij heeft geen idee waar hij het over heeft. Dat is alles wat ik zeg, en dat zeg ik. Hier en nu. Strahan heeft geen idee waar hij het over heeft."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brute trailer voor 'The Boys' seizoen 3
Series / Trailer

Brute trailer voor 'The Boys' seizoen 3

The Boys van Prime Video onthult gloednieuwe beelden in een brute nieuwe trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video komt op 3 juni met de eerste drie afleveringen van het derde seizoen van The Boys. Daarna wordt er wekelijks weer een nieuwe toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Maar opvallend genoeg hadden we, ondanks dat de releasedatum zo erg dichtbij ons ligt, nog altijd geen echte volledige trailer gezien.

Een tijd geleden was er natuurlijk een teaser trailer, maar de social media accounts van Prime Video-serie The Boys bouwden al op naar de komende volledige trailer. Nou, die is er nu, zoals beloofd!

The Boys-trailer
De brute trailer voor The Boys seizoen 3, zie je hieronder:The Boys seizoen 3 belooft het meest bizarre en brute tot nu toe te worden in de televisieserie.

Niet alleen gaan we Soldier Boy ontmoeten, een van de eerste Supes, en eentje die decennia gevangen heeft gezeten en nu enorm wraaklustig vrij is gekomen uit zijn gevangenschap, ook zien we Herogasm, een enorme orgie waar alle Supes aan deelnemen.

Dat betekent dat The Boys weer heel wat grenzen gaat verleggen. Vanaf 3 juni te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix werkt aan 'Black Mirror' seizoen 6
Series / Nieuws

Netflix werkt aan 'Black Mirror' seizoen 6

Het heft even geduurd, maar er wordt écht gewerkt aan een nieuw seizoen.

Het is alweer drie jaar geleden dat het vijfde seizoen verscheen, maar Netflix zou nu naar verluidt eindelijk werken aan het zesde seizoen van anthology-dramaserie Black Mirror.

Naar verwachting zal de nieuwe reeks uit meer afleveringen bestaan dan de drie die het vijfde seizoen rijk was. Ook wordt het nieuwe seizoen een stuk filmischer dan de vorige seizoenen.

Grote namen
In vorige seizoenen zagen we een hele hoop bekende acteurs de revue passeren: alleen al Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace en Miley Cyrus maakten hun opwachting in seizoen 5, dus verwacht meer filmsterren in de volgende reeks!

Het zesde seizoen is ook het eerste dat gemaakt wordt via productiemaatschappij Broke and Bones van bedenker Charlie Brooker en zijn creatieve partner Annabel Jones. Door gedoe met rechten bleef een zesde seizoen tot nu toe uit, maar dat lijkt nu opgelost te zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer we Black Mirror seizoen 6 precies kunnen verwachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler betreurt cancelen sterke Marvel-serie na een seizoen
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler betreurt cancelen sterke Marvel-serie na een seizoen

De stekker ging na een seizoen uit M.O.D.O.K. en nu reageert Patton Oswalt.

Afgelopen week verspreidde het nieuws zich snel dat Marvels M.O.D.O.K. na slechts één seizoen is geannuleerd door Marvel Studios. En dit nieuws viel ongetwijfeld niet direct goed bij de cast & crew.

Het goed ontvangen M.O.D.O.K. staat op een prima 88 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Hoewel het geduld van sommige kijkers op de proef wordt gesteld, maken de gelikte stop-motion, een moordende stemmencast en een schijnbaar eindeloze bron van grappen M.O.D.O.K. tot humoristisch en chaotisch vermaak," luidt de critics consensus.

Nu heeft het kwaadaardige meesterbrein zelf zijn stilzwijgen over de kwestie verbroken. Kort nadat het nieuws over het stoppen van de serie was verspreid, ging Patton Oswalt naar Twitter om zijn dank te uiten aan iedereen met wie hij aan de serie werkte.

Mooie ervaring... Zucht
"*zucht* nou ja," twitterde de acterende komiek. "Ik heb mogen werken met de beste schrijvers, een droomstemcast, en Marvel liet ons los met alles wat ze hebben. Weer een geweldige ervaring. Vooruit!"

M.O.D.O.K. komt dus niet verder dan één seizoen met tien afleveringen. M.O.D.O.K. is in Nederland te kijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk hier de trailer van 'The Orville' seizoen 3
Series / Nieuws

Bekijk hier de trailer van 'The Orville' seizoen 3

De terugkeer van The Orville is nabij, waardoor Hulu besloot een nieuwe trailer uit te brengen.

The Orville seizoen 3 komt eraan! Nog een paar weken wachten voordat we de serie op Hulu kunnen bewonderen. Om alvast in de stemming te komen, kan je hieronder een kersverse trailer bekijken.

The Orville seizoen 3 wordt het eerste seizoen van de serie sinds het tweede seizoen in 2019 op Fox verscheen. Seizoen 3 zal echter exclusief op Hulu uitkomen.

The Orville seizoen 3 trailer
Het derde seizoen van The Orville is meermaals uitgesteld vanwege de Covid 19-pandemie, maar maker MacFarlane heeft altijd standvastig volgehouden dat er hard gewerkt wordt aan het project en dat het er wel degelijk aan zit te komen. Nu we enkele weken van de release verwijderd zijn, kunnen we hem hier alleen maar gelijk in geven.

Het verhaal dit seizoen, dat The Orville: New Horizons wordt genoemd, speelt zich 400 jaar in de toekomst af. "De crew van The Orville: New Horizons gaat verder met hun missie van ontdekking, als ze om moeten gaan met zowel de mysteries van het universum als de complexe relaties die ze met elkaar hebben."

The Orville is vanaf 2 juni op Hulu te checken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown belooft antwoorden in seizoen 4
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown belooft antwoorden in seizoen 4

In een recent interview heeft Stranger Things-ster Millie Bobby Brown belooft dat we antwoorden gaan krijgen in het vierde seizoen van de serie.

Het is bijna zover: Stranger Things seizoen 4 zit eraan te komen. Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de serie, geeft aan dat we eindelijk antwoorden kunnen verwachten in dit aankomende seizoen.

Na het bekijken van de trailer van seizoen 4 van Stranger Things zullen fans zeker de nodige vragen hebben. Aan het begin van het seizoen moet Eleven wennen aan haar nieuwe woonsituatie, ziet het ernaar uit dat haar krachten nog niet terug zijn gekeerd en om het nog erger te maken wordt ze ook nog nog eens gepest.

Antwoorden in seizoen 4
Millie Bobby Brown schoof onlangs aan bij Jimmy Fallons late night show om over de Netflix-hit te praten:

"Zonder twijfel een hoop antwoorden - veel huilen, veel lachen. Centraal staat, ook als slagzin van de verhaallijn, dat dit het begin van het einde is. We nemen een diepe duik in het verhaal van Eleven, en waarom ze is wie ze geworden is met de mensen om haar heen. Ook zien we hoe Eleven haar eigen persoon wordt, daar gaan we dit seizoen veel van zien."

Onlangs sprak haar collega Sadie Sink, die Max Mayfield speelt in Stranger Things, ook al uit over het vierde seizoen van de serie. Ze gaf aan dat dit het "meest bizarre seizoen is tot nu toe," en dat "de schaal grootser is dan ooit."

Stranger Things seizoen 4 is vanaf 27 mei op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit was de pitch voor 'Moon Knight'
Series / Nieuws

Dit was de pitch voor 'Moon Knight'

Moon Knight-schrijver Jeremy Slater heeft gedeeld hoe hij de serie pitchte tegenover Marvel.

Moon Knight is zeker een succes te noemen voor Marvel en Disney Plus. Het verhaal is in ieder geval uniek genoeg om zich van de andere Marvel-series te onderscheiden. Hoe is dit verhaal tot stand gekomen? Dit is hoe de maker van Moon Knight zijn idee pitchte.

Hoe is Moon Knight op Disney Plus gecreëerd? Natuurlijk is het verhaal gebaseerd op de comicserie met dezelfde naam, maar voor de serie zijn meerdere creatieve keuzes gemaakt.

De pitch van Moon Knight
Jeremy Slater, de hoofdschrijver van Moon Knight, geeft aan dat hij vooral geïnspireerd werd door verhalen waar hij mee opgegroeid is:

"Ik kwam met een pitch die de focus legde op dingen waar ik van houd en waar ik mee opgroeide, oftewel Raiders of the Lost Ark, Ghostbusters, Amblin-films en Brendan Frasers Mummy-film. Het zijn dingen zoals dat. Er was een hoop DNA in de pitch van 'laten we het beste nemen van wat Jeff Lemire ermee gedaan heeft, maar dan in samenwerking met dit grote, gekke Indiana Jones-achtige avontuur. Want dat is iets wat nog niet eerder gedaan is in het MCU."

Moon Knight zou net zo makkelijk gemaakt kunnen worden als verhaal over een vigilante die de straten opgaat, maar Marvel wilde een andere richting ingaan met het verhaal.

Ten slotte geeft Slater aan dat hij het werkelijk angstaanjagend vond om zijn pitch tegenover Marvel-baas Kevin Feige te houden. De man is een soort van entertainmentheld voor hem.

Alle zes afleveringen van Moon Knight zijn nu te zien op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix vertelt medewerkers te stoppen als ze de content niet waarderen
Series / Nieuws

Netflix vertelt medewerkers te stoppen als ze de content niet waarderen

Vermoedelijk vertelt Netflix tegen hun medewerkers dat ze maar moeten stoppen als ze zich aangevallen voelen door de content.

De streamingdienst Netflix komt de laatste tijd vaak in het nieuws, maar zelden voor goede redenen. Ook nu komen ze niet al te goed voor de dag, dankzij een interne memo die gedeeld is met een boodschap richting de medewerkers.

In deze memo staat dat medewerkers van Netflix beter maar kunnen stoppen als ze zich aangevallen voelen door de content op het platform. Ze spreken over "Artistic Expression", wat betekent dat de streamingdienst niet bepaalde artiesten of stemmen wil censureren.

Ophef bij Netflix
Netflix geeft aan dat voor medewerkers die de content van Netflix niet op prijs stellen, dit "misschien niet de beste werkomgeving is." ze impliceren dus hevig dat je dan maar het beste kan stoppen. Ook zeggen ze dat wat ieder individu als aanvallende content ziet niet in overweging wordt genomen.

Censuur is echter wel degelijk een onderdeel van Netflix. In landen als de Filipijnen, Rusland, Turkije, Singapore en Vietnam wordt rekening gehouden met de wetten van de regeringen.

Onlangs kwam Netflix ook al in het nieuws omdat het momenteel erg slecht gaat met de dienst. Ze verliezen veel abonnees en proberen verschillende manieren te bedenken om dit tegen te gaan, maar zijn tot nu toe hier nog niet bepaald succesvol in.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' lost 'The Big Bang Theory'-plotgat op
Series / Nieuws

'Young Sheldon' lost 'The Big Bang Theory'-plotgat op

De serie Young Sheldon verandert een en ander van The Big Bang Theory.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de oudste The Big Bang Theory-plotgaten in Young Sheldon is opgelost in de nieuwe aflevering van de prequelserie.

De CBS-sitcom focustte zich lange tijd op de situatie van Georgie als nieuwe vader en de impact die dat vaderschap zal hebben op zijn gezin. De serie staat sinds 2019 helemaal op zichzelf en is een echte family dramedy, waarbij de hele familie Cooper centraal staat en aandacht krijgt.

The Big Bang Theory-plotgat
Daar Young Sheldon een prequel op The Big Bang Theory is, zitten er heel wat elementen in die ook van invloed zijn op de moederserie.

Nu legt de serie uit waarom Sheldon zo'n enorme hekel heeft aan continue discussies en ruzies om hem heen. Sheldon vertelt in The Big Bang Theory dat George en Mary enorm vaak ruzie hadden. Maar die hebben in Young Sheldon weinig impact op Sheldon zelf.

Alleen lost de nieuwe aflevering dat wel op. We zien hoe George en Mary nu zo vaak ruzie hebben, dat Sheldon zich niet meer kan richten op zijn werk als academicus.

Kortom: daarmee is weer een los eindje van The Big Bang Theory opgelost!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix overweegt compleet nieuwe content
Series / Streaming-diensten

Netflix overweegt compleet nieuwe content

Netflix mag dan wel een streamingdienst zijn, lineaire televisie klinkt zo gek nog niet.

Netflix worstelt met het vasthouden van abonnees. De streamingdienst leverde vorig kwartaal voor het eerst in zijn geschiedenis abonnees in, en verwacht er nog meer te gaan verliezen de komende tijd.

Intussen voelt het bedrijf ook de hete adem van een concurrent als Disney+ in de nek. En zitten er ook streamingdiensten als HBO Max, Paramount+ en Prime Video te azen op de koppositie die nog altijd in handen is van Netflix.

Het tij keren
Netflix overweegt volgens Deadline nu de toevoeging van live-streaming voor aankomende stand-up specials en reality programma's.

Netflix biedt al jaren heel wat stand-up komedie aan. En heeft ook echt succes daarmee geboekt. Dat niet alleen; Netflix boekt ook succes met de toevoeging van reality televisie aan zijn aanbod.

Maar al die content wordt nu nog niet lineair en live uitgezonden. Dat zou echter kunnen veranderen, stelt Deadline. Volgens die site kijkt Netflix nu naar de mogelijkheid om komediespecials live uit te zenden en geldt dat ook voor bijvoorbeel de finale van reality shows.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' verandert het lot van Pike?
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' verandert het lot van Pike?

Star Trek: Strange New Worlds zou ervoor kunnen kiezen een belangrijk element te veranderen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Captain Christopher Pike heeft een tragische lotsbestemming. Maar de serie Star Trek: Strange New Worlds hint erop dat hij zijn lot kan veranderen. Alleen, verandert dat niet het canon?

Pike was nogal onzeker over zijn besluit om weer aan de slag te gaan als de kapitein van de Enterprise om het schip te leiden op een nieuwe vijfjarige missie van intergalactische verkenningen. Hij weet wat zijn lot is, en dat hij gruwelijk verminkt zal raken bij een heldhaftige reddingstocht.

Star Trek: Strange New Worlds
Star Trek: Strange New Worlds lijkt er nu op te hinten dat hij mogelijk zichzelf zou kunn en redden. Pike wordt tijdens het redden van een stel Starfleet-kadetten verlamd en kan alleen nog maar 'ja' en 'nee' zeggen met behulp van een mechanische stoel. Zijn geest is nog scherp, maar zijn lichaam verwoest.

Star Trek: Strange New Worlds laat zien hoe Pike weet wat zijn lot is en dat hij het accepteert. Maar Number One denkt dat hij juist kon zien wat zijn toekomst brengt, "zodat je het kan veranderen, een keuze kan maken die jullie allemaal redt."

Una gelooft dus niet dat het kennen van de toekomst betekent dat Pike daarin gevangen zit. Wat nou als hij dus een ander lot kiest, en beschoren is?

Star Trek: Strange New Worlds is te zien op Paramount+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je gaat de midseason finale 'Better Call Saul' niet leuk vinden
Series / Nieuws

Je gaat de midseason finale 'Better Call Saul' niet leuk vinden

Better Call Saul gaat richting een finale van het midden van seizoen 6.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 6 van Better Call Saul gaat met een gigantische cliffhanger eindigen. Bereid je dus maar vast voor op een pijnlijk lange tijd waarin je moet wachten op een nieuwe onthulling.

De eerste helft van seizoen 6 wordt op 23 mei op AMC afgerond. De tweede reeks afleveringen, die Better Call Saul helemaal tot een einde brengt, gaat op 11 juli van start.

Better Call Saul seizoen 6
Seizoen 6 van Better Call Saul heeft heel wat monumentale ontwikkelingen laten zien. Denk maar aan de onthulling rond Nacho's lot, maar ook de plannen van Jimmy en Kim om Howard Hamlin uiteindelijk neer te halen.

Tegelijk leeft Lalo nog en weten we dat er een showdown aankomt met Gus Fring. Dit seizoen komt dus met nogal grote onthullingen, en zal straks het lot van Kim Wexler moeten onthullen.

Volgens showrunner Peter Gould ga je echt een immense cliffhanger te zien krijgen. "Dit is een grote. Ik denk dat er ook een paar pijnlijke weken aan zitten te komen voor een paar mensen om te zien wat er gaat gebeuren. Maar hopelijk genieten mensen van die pijn en komen ze niet achter ons aan met fakkels."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans
Series / Nieuws

Nu al goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans

House of the Dragon lijkt nu al een tweede seizoen te krijgen van HBO.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maanden voor de releasedatum, schijnt House of the Dragon al begonnen te zijn met ontwikkelen van een tweede seizoen.

De site Redanian Intelligence beweert dat House of the Dragon nu al begonnen is met het werken aan een tweede seizoen. Hoewel dat officieel niet besteld is, zou het goed kunnen dat er inderdaad een tweede rits afleveringen komt, ook al heeft HBO niets officieel bevestigd.

House of the Dragon seizoen 2
Recent vertelde HBO-baas Casey Bloys nog: "Normaalgesproken hanteer ik de aanpak, dat we het hebben over de mogelijkheid hoe een tweede seizoen eruit zou kunnen komen te zien, en praten we over scenario's. Maar we kijken ook graag naar hoe een serie het doet."

"Dat gezegd hebbende, denk ik wel dat de kans best groot is dat House of the Dragon een tweede seizoen krijgt. Maar we willen dingen ook uit gaan zenden en het dan wat tijd geven. Bij de meeste series bereiden we het tegelijk wel voor om richting een nieuw seizoen te gaan."

House of the Dragon debuteerde recent een eerste echte trailer die liet zien hoe House Targaryen er uit ziet en wat ertoe leidt dat de dynastie compleet verscheurd wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 topseries kan je vanaf deze week zien op HBO Max, Disney+ en Netflix
Series / Featured

Deze 3 topseries kan je vanaf deze week zien op HBO Max, Disney+ en Netflix

We tippen je weer drie toffe titels die je deze week niet wil missen!

Elke maandag zetten we 3 series op een rij die we je tippen voor deze week. We kijken daarbij naar de grootste streamingdiensten van het moment: Netflix, HBO Max, Prime Video en Disney+.

Deze week hebben we tips voor je van Netflix, Disney+ en HBO Max!

VANAF 16 MEI OP HBO MAX
The Time Traveler's Wife: Een complex en magisch liefdesverhaal, gebaseerd op de populaire roman van Audrey Niffenegger, bewerkt door Steven Moffat en geregisseerd door David Nutter. THE TIME TRAVELER'S WIFE vertelt het verhaal van Clare en Henry, en een huwelijk met een hindernis, namelijk... tijdreizen.

VANAF 20 MEI OP DISNEY+
Night Sky (seizoen 1): Night Sky volgt Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J.K. Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaakt, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald. De mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

VANAF 20 MEI OP NETFLIX
Love, Death & Robots (volume 3): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 9 series komen nieuw naar Netflix komende week
Series / Featured

Deze 9 series komen nieuw naar Netflix komende week

Netflix voegt weer behoorlijk wat opvallende nieuwe series toe. We zetten ze op een rij.

Elke week zetten we op een rij welke series allemaal nieuw zullen verschijnen op Netflix. Deze week zijn het er nog veel ook! Negen om precies te zijn. We duiken erin!

VANAF 16 MEI
Vampire in the Garden (seizoen 1): In de verdeelde wereld van de toekomst willen twee meisjes dat wat verboden is doen. Het menselijke meisje wil viool spelen en de vampier de wijde wereld zien.

VANAF 17 MEI
The Future Diary (seizoen 2): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

VANAF 18 MEI
Who Killed Sara? (seizoen 3): ílex is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Love on the Spectrum U.S.: Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

VANAF 19 MEI
Insiders (seizoen 2): Twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, en staat er 100.000 euro op het spel.

Boss Baby - Terug in de wieg (seizoen 1): Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.

VANAF 20 MEI
Love, Death & Robots (volume 3): Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Our Blues: Romantiek is bitterzoet en het leven zit vol ups en downs in deze verschillende verhalen over mensen die wonen en werken op het bruisende eiland Jeju.

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (seizoen 4): In deze talkshow nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende celebrity's uit voor diepte-interviews en bijzondere uitstapjes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.