search
'NCIS' zou Gibbs terug kunnen brengen
Series / Nieuws

'NCIS' zou Gibbs terug kunnen brengen

Fans van NCIS moeten zich mogelijk voorbereiden op een wel heel toffe onthulling.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
NCIS-acteur Sean Murray gelooft dat Mark Harmons Leroy Jethro Gibbs terugkeert in een toekomstige aflevering. De serie is inmiddels toe aan zijn negentiende seizoen en maakte een paar grote veranderingen door.

Seizoen 19 voegde twee nieuwe castleden toe aan het centrale team (gespeeld door Katrina Law en Gary Cole). En er komt een twintigste seizoen. Maar de serie moet het nu doen zonder Harmon, die jarenlang de hoofdrol speelde.

NCIS-terugkeer
NCIS seizoen 19 verkent de nieuwe dynamiek van het team en komt met heel wat mysteries rond de US Navy. De geest van Agent Gibbs hangt nog altijd boven het geheel.

Gek is dat niet, aangezien we Gibbs sinds de eerste aflevering in 2003 konden volgen. Dat Gibbs in Alaska bleef na een lange zaak, is geen grote verrassing. NCIS seizoen 19 zou hem toch terug kunnen brengen, denkt ook acteur Sean Murray.

"[Harmon] verschijnt soms. Ik zag hem twee weken geleden nog. Dus hij is er wel. Het is niet alsof hij zijn biezen gepakt heeft en de stad ontvlucht is of iets dergelijks. Dit is geen tease of wat dan ook. Maar ik geloof oprecht dat Gibbs wel weer kan verschijnen. Ik geloof echt in die mogelijkheid."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen