Gruwelmoord in 'NCIS' seizoen 19

NCIS gaat richting een keiharde finale, lijkt het als we op de synopsis afgaan.

Jim Pedd, 25-04-2022 08:01

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Een nieuwe synopsis voor de finale van het negentiende seizoen van NCIS laat zien dat Agent Alden Parker geframed wordt voor een gruwelijke moord.
De CBS-serie NCIS onderging afgelopen jaar heel wat grote veranderingen. De serie laat geen teken van afzwakking van het tempo zien. NCIS is namelijk een van de best presterende series van de televisiezender, wat wel blijkt uit de twee spin-offs die draaien en zich afspelen in Los Angeles en Hawaii.

NCIS-serie
De vlaggenschipserie, NCIS, heeft in seizoen 19 zijn grootste uitdaging moeten ondergaan, namelijk de exit van Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon). Hij was jarenlang echt het gezicht van de serie.

Gelukkig slaagde NCIS erin een topseizoen te maken ondanks het vertrek van Harmon. Zo werd Gary Cole geïntroduceerd als Parker, de nieuwe leider van het team. Hij was naast Katrina Law te zien, en bracht echt wel frisse energie naar NCIS.

TVLine komt nu met een synopsis voor de finale van het negentiende seizoen van NCIS. Die is op 23 mei te zien en heeft als titel Birds of a Feather. De synopsis luidt als volgt:

Als Agent Parker geframed wordt voor moord, moet het team hun baan en levens op het spel zetten om tijd te kopen en de waarheid te achterhalen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: NCIS, Finale, Synopsis

Populair nieuws

Laatste serienieuws