search
Eerste blik op Batman uit nieuwe serie 'Gotham Knights'
Series / Nieuws

Eerste blik op Batman uit nieuwe serie 'Gotham Knights'

In de aanloop van de nieuwe serie 'Gotham Knights' worden er foto's onthuld van de castleden, en van nog iets specialers...

Op donderdag werd door 'The CW' publiekelijk gedeeld dat zij de televisieserie Gotham Knights zullen uitbrengen. Vele cast- en crewleden konden hun geluk niet op en deelden verschillende soorten foto's op sociale media. Een glimp van het kostuum van Batman lijkt er tussen te zitten.

In de nieuwe serie, gebaseerd op de eerdere videogame, zal de geadopteerde zoon van Bruce Wayne een grote rol spelen. Hij zal na de dood van Bruce Wayne een ongewoon bondgenootschap vormen met de vijanden van 'the Children of Batman'.

De stad Gotham wordt nog grimmiger dan ooit, zeker zonder 'the Dark Knight'. Deze nieuwe kliek van vrijbuiters zal nog veel moeite gaan krijgen om 'the Batman' te vervangen.

Gelukkig is er een mooie cast aangesteld om deze zware taak te vervullen. In de serie zal Oscar Morgan te zien zijn als Turner Hayes, Anna Lore als Stephanie Brown, Olivia Rose Keegan als Duela Dent, Navia Robinson als Carry Kelley, Fallon Smythe als Harper Row, Tyler DiChiara als Cullen Row en Misha Collins als de infameuze Harvey Dent.

Batman gespot?
Bij de bekendmaking van de release van de serie door 'The CW' werden er veel foto's online gedeeld. Producer Jonathan Gabay was één van de mensen die iets deelde. Hij deelde foto's van meerdere castleden, én nog van iets anders.

In één van de foto's poseert hij samen met een prop, die moeilijk niét te herkennen is als het masker van Batman. Zal dit het daadwerkelijke masker van de superheld zijn, of enkel een prototype? Hieronder is de foto te vinden om het zelf te kunnen beoordelen:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen