search
Nieuwe monster 'Stranger Things' de kwaadaardigste tot nu toe

Nieuwe monster 'Stranger Things' de kwaadaardigste tot nu toe

De acteurs van 'Stranger Things' zijn niet snel bang, maar hier misschien wel van...

Mitchell van Vuren
Na drie jaar wachten is het bijna zover: het vierde seizoen van Stranger Things wordt bijna onthuld. Wie of wat zal ditmaal de rol van paranormaal monster vervullen? De castleden geven een tipje van de sluier en spreken hun zorgen alvast uit.

De nieuwe trailer van Stranger Things is al enige tijd uit en heeft al hoge verwachtingen gesteld bij fans. Maar het monster Vecna was er nog niet in te zien.

Castleden vertellen
Tijdens de premiere van het seizoen sprak Variety met meerdere castleden en haalde informatie op over de nieuwe engnek.

David Harbour was het eerste slachtoffer. Harbour: "Vecna is een psychologisch horrorfiguur dat we nog niet eerder gezien hebben. 'The Upside Down' is een soort Wilde Westen waar wezens rondrennen en er veel geweld is, maar we hebben nog nooit iets zoiets uitgedacht boosaardigs gezien. Het is juist zo opwindend omdat het het 'grote kwaad' is.".

Helaas verklapt Habour ook dat zijn personage Hopper niet veel te maken krijgt met het monster, maar hij heeft in een Russische gevangenis nog voldoende af te handelen.

Gaten Matarazzo, de acteur van Dustin, kon de reporter van Variety natuurlijk niet missen.
Matarazzo: "Het gekste is dat [dit monster] zo nieuw en vers voelt in vergelijking met de slechteriken van eerder. Het geeft een hele nieuwe 'vibe' aan de manier hoe we in 'Stranger Things' omgaan met ze en hoe dat in de toekomst moet gaan."

Op 27 mei zal de eerste helft van het seizoen verschijnen op Netflix, maar of Vecna dat ook zal doen blijft nog voor even een mysterie.

Aanbevolen artikelen