Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) bevestigt de komst van een wel erg intieme tegenspeelster

Intieme tegenspeler voor Ewan McGregor

Zoekt talent elkaar op, of is dit een klassiek geval van vriendjespolitiek?

Mitchell van Vuren, 18 mei 2022 11:09

Een eigenaardige aanwinst voor het Star Wars-universum: acteur Ewan McGregor onthult dat zijn kersverse echtgenote Mary Elizabeth Winstead een rol zal gaan spelen in de nieuwe serie Ahsoka.
Het duo kent elkaar al langer, maar zijn afgelopen maand pas in het huwelijksbootje gestapt. Nadat ze samen in Fargo hebben gespeeld in 2017 begonnen ze met daten, om nu op een erg fortuinlijk moment hun relatie te verzilveren.

Winstead is voor vele Hollywood-fans al een oude bekende. Ze schitterde al in eerdere populaire films, waaronder Final Destination 3 en Scott Pilgrim Vs. The World.

Nu zal zij ook zichzelf mogen bewijzen in de Disney Plus-serie Ahsoka. Daarin volgt de kijker het verhaal van Rosario Dawson, de voormalige leerling van Anakin Skywalker.

Interview
In een interview met Vanity Fair bracht McGregor het nieuws over zijn vrouw de wereld in.

Hij zei: “Mijn partner Mary zal de ‘Star Wars’-serie met Rosario gaan doen, ze staat op het punt te beginnen… ons zoontje is geboren in een enorme ‘Star Wars’-familie… Hij zal het maar moeten omarmen of volledig de andere kant op moeten gaan. Ik weet het niet, hoor. Misschien wordt hij wel een Trekkie!”.

De opnames van Ahsoka zijn reeds begonnen, maar een release datum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Screenrant

Lees meer over: star wars, Ahsoka, Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead

Populair nieuws