Nu op Netflix het slotseizoen van de uitstekende misdaadserie 'Who Killed Sara?'

Nieuw op Netflix: Slotseizoen 'Who Killed Sara?'

Het laatste seizoen moet ons eindelijk duidelijk maken wie Sara nu echt heeft vermoord...

Geoffrey Ketels, 22 mei 2022 om 15:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Mexicaanse misdaadserie Who Killed Sara heeft ons reeds verschillende keren het vermoeden geschonken dat we eindelijk wisten wie Sara had vermoord. Echter bleek dat telkens niet correct te zijn. Komen we daar nu eindelijk achter in het derde seizoen? Dat moet haast wel, want dit seizoen is het laatste van de reeks!
Who Killed Sara? vertelt het verhaal van een jonge vrouw die om het leven komt door een tragisch ongeval tijdens een boottocht... althans zo lijkt het in eerste instantie. Al snel wordt echter duidelijk dat er veel meer achter haar dood zit. Het tweede seizoen leek ons te vertellen wie er nu precies voor Sara's dood verantwoordelijk was, maar uiteindelijk werden we toch nog wat langer in spanning gehouden.

Laatste seizoen
Met de komst van het derde en laatste seizoen zal deze belangrijke vraag ongetwijfeld eindelijk worden beantwoord. Voor het laatste seizoen verwelkomen we ook een aantal nieuwe castleden. Het gaat hierbij onder meer om Rebecca Jones en Jean Reno.

Dat het finale seizoen nu reeds verschijnt is opvallend. In eerste instantie had Netflix namelijk bekend gemaakt dat ze pas in de maand juni zou verschijnen. Wellicht zijn de fans hier uiteraard allerminst rouwig om.

Het slotseizoen van Who Killed Sara? is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Who Killed Sara, serie, series, Netflix

Populair nieuws