search
LHBTIQ+ Netflix-megahit 'Heartstopper' gaat nog wel even door met de aankondiging van nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

LHBTIQ+ Netflix-megahit 'Heartstopper' gaat nog wel even door met de aankondiging van nieuwe seizoenen

Kijkers en critici zijn laaiend enthousiast over de serie, die LHBTIQ+-thema's centraal stelt.

De baanbrekende romantische dramaserie Heartstopper van Netflix is een dusdanige hit, dat de streamingdienst nu al het groene licht geeft voor een tweede én derde seizoen! Mooi nieuws dus voor fans van de serie.

Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige webcomic en graphic novel-reeks van Alice Oseman en gaat over Charlie Spring (Joe Locke), een homeseksuele scholier die verliefd wordt op zijn klasgenoot en rugbyspeler Nick Nelson (Kit Connor).

Unaniem lovend
De serie gaat daarnaast ook over hun vrienden Tao (William Gao), Elle (Yasmin Finney), Tara (Corinna Brown), Darcy (Kizzy Edgell) en Isaac (Tobie Donovan).

See-Saw Films produceerde de serie, die in april verscheen en sindsdien in meer dan 50 landen, waaronder Nederland, in de top 10 van Netflix staat. De recensies zijn daarnaast unaniem lovend. Niet alleen heeft Heartstopper een perfecte 100% score van critici op Rotten Tomatoes, maar ook een publieksscore van 98%.

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Heartstopper moet verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen