Will en Jonathan krijger het flink zwaar in 'Stranger Things' seizoen 4

De acteurs over 'Stranger Things' seizoen 4

Volgens de Stranger Things-sterren Charlie Heaton en Noah Schnapp hebben Will en Jonathan Byers het zwaar na hun verhuizing.

Niels Arts, 20 mei 2022 om 17:16

Het vierde seizoen van Stranger Things komt eraan, en het belooft een spannend spektakel te worden. Aan het einde van seizoen 3 verhuisde de Byers-familie naar Californië om hun traumatische herinneringen te ontvluchten, maar het lijkt erop dat dit misschien niet de juiste zet was.
Het vierde seizoen van Stranger Things belooft grootser en spectaculairder dan ooit te voren te worden. In een recent interview hebben Charlie Heaton en Noah Schnapp, die Will en Jonathan Byers spelen in de serie, het over hun nieuwe leven in het aankomende seizoen.

Will en Jonathan in seizoen 4
De verhuizing van de Byers-familie naar Californië lijkt niet zo'n groot succes te zijn geworden als de familie ongetwijfeld hoopte. "We hebben het allebei lastig, denk ik," zegt Heaton. "Ja, het is altijd lastig," beaamt Schnapp. "Het is een nieuwe plek, en we zijn ver van huis en moeten daarmee omgaan."

"We hebben beide moeite met verandering," vervolgt Heaton. "Maar toch is het leuk om te zien dat Jonathan een nieuwe vriend heeft gevonden in Argyle, wat een mooie dynamiek is."

Wennen aan het nieuwe huis zal echter niet lang het grootste probleem zijn voor de familie Byers. Zoals we in de trailers al konden zien, staat er namelijk al gauw een nieuwe Big Bad op om de broers het leven zuur te maken.

Stranger Things seizoen 4 gaat volgende week op 27 mei van start. Netflix-abonnees kunnen het checken.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netfix, seizoen 4

Populair nieuws