Marvel-baas onthult nieuwe details 'Loki' seizoen 2

Details over 'Loki' seizoen 2 bekendgemaakt

Afgelopen maandag deelde de president van Marvel Studios Kevin Feige sappige details over de cast en de opnames van 'Loki' seizoen 2!

Door onze nieuwsredactie, 20 mei 2022 17:18

Tijdens de Disney's Upfronts 2022-presentatie verklapte Marvel-baas Kevin Feige meerdere dingen over het aankomende, tweede seizoen van Loki. De opnames zullen over enkele weken beginnen, en, nog belangrijker, de gehele cast zal terugkeren!
Veel shows van Marvel diepen het achtergrondverhaal van de superhelden uit, maar laten het meestal na een enkel seizoen al afweten. Voor Loki had men blijkbaar andere plannen, aangezien de serie met in ieder geval één seizoen verlengd is.

Wat ons te wachten staat
Er waren nog niet veel details bekend over de inhoud van het nieuwe seizoen, totdat deze week Kevin Feige eindelijk meer vertelde. De kern van de cast zal dus terugkeren, wat al enige hints kan geven over wat we te zien gaan krijgen.

In ieder geval zal Tom Hiddleston weer schitteren als de bekende schurk. Ook is de kans groot dat Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino en Wunmi Mosaku hun gezichten weer tonen.

Wisselen van de wacht bij de crew
Niet iedereen achter de camera zal worden meegenomen naar het nieuwe seizoen. Michael Wandron, die recentelijk het script van Doctor Strange in the Multiverse of Madness schreef, was eerder de hoofdschrijver van de Loki-serie.

Voor seizoen 2 moet hij helaas afzwaaien. Hij zal vervangen worden door de scenarist Eric Martin, die eerder meeschreef aan de serie Heels.

Een releasedatum heeft Feige helaas nog niet verklapt, maar het zal waarschijnlijk nog wel even duren met het oog op de opnames, die nog moeten beginnen...

Bron: Comicbook

Lees meer over: kevin feige, loki, marvel, Owen Wilson, Tom Hiddleston

Populair nieuws