Britse Misdaadserie 'You Don't Know Me' komt deze zomer naar Netflix

Misdaadserie 'You Don't Know Me' komt naar Netflix

De gloednieuwe Britse misdaadserie verschijnt in juni op 's werelds grootste streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 23 mei 2022 om 17:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van misdaadseries kunnen zich opmaken voor het verschijnen van een geweldige nieuwe reeks op streamingdienst Netflix. In juni verschijnt namelijk de serie You Don't Know Me in het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst.
You Don't Know Me vertelt het verhaal van een man die terechtstaat voor de moord op een mysterieuze vrouw. Netflix lanceerde ondertussen de eerste trailer van de reeks. Vervolgens maakte de streamingdienst ook meteen bekend wanneer het eerste seizoen te zien zal zijn.

In het eerste seizoen van deze nieuwe misdaadserie zien we hoe een jonge verdachte terecht staat voor de moord op een vrouw. De man beslist om zijn advocaten te ontslaan en zelf zijn verdediging op zich te gaan nemen. In eerste instantie lijkt het eigenlijk een uitgemaakte zaak te zijn, maar is dat wel echt zo?

Gelijknamig boek
Voor You Don't Know Me geldt dat ze is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Imran Mahmood. Hij schreef bovendien ook het script voor de reeks.

In eerste instantie werd de serie geproduceerd in opdracht van de BBC. Ondertussen is het echter Netflix die de rechten in handen heeft. In onder meer Nederland wordt de reeks dan ook uitgebracht als Original.

You Don't Know Me is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 17 juni van dit jaar. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.


Lees meer over: You Dont Know Me, serie, series, Netflix, misdaadserie, misdaadseries

Populair nieuws