search

Ons nieuws van maandag 23 mei 2022

Dit is wanneer de topserie 'The Last of Us' op HBO Max moet verschijnen
Series / Nieuws

Dit is wanneer de topserie 'The Last of Us' op HBO Max moet verschijnen

De gameverfilming is al flinke tijd in de maak, maar in 2022 zal de serie niet verschijnen.

De aankomende HBO-serie The Last of Us werd het afgelopen jaar opgenomen, maar fans weten nog niet wanneer de serie daadwerkelijk zal debuteren. Hoewel HBO al duidelijk heeft gemaakt dat de serie niet dit kalenderjaar zal arriveren, lijkt nu duidelijk wanneer dat wel zal zijn.

In een nieuw interview heeft regisseur Kantemir Balagov, die de pilot-aflevering van The Last of Us regisseerde, aan wanneer de serie in première gaat op HBO.

Hoewel hij erkent dat de serie nog steeds in het productieproces zit, zei Balagov dat de serie - op basis van zijn eigen inzicht - "begin volgend jaar" zal verschijnen.

Balagov dol op The Last of Us
Daarnaast erkende hij ook hoe belangrijk het voor hem was om aan The Last of Us te werken, aangezien de games waarop de serie is gebaseerd "een speciaal plekje in mijn hart heeft".

In de serie zien we acteur Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsay als Ellie. In 2013 verscheen het eerste deel van de third-person shooter en in 2020 debuteerde het vervolg van de game, The Last of Us Part II.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-schrijver vindt sommige fans echt strontvervelend
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver vindt sommige fans echt strontvervelend

Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin worstelt soms met zijn ietwat nare fans.

Er zijn elf jaren verstreken sinds het laatste boek in de A Song of Ice and Fire-reeks van George R.R. Martin uitgebracht werd.

De schrijver is zich er meer dan bewust van dat Game of Thrones-fans het lange wachten echt wel frustrerend vinden. Martin ging recent in op de situatie en had het over een aantal nare fans die erg vocaal zijn over hun ongeduld, en dat uiten op sociale media, zijn blog en op andere plekken.

Game of Thrones-boek
Tijdens de Coupledom podcast vertelde Martin dat hij weet dat The Winds of Winter te laat wordt uitgebracht. Hoewel veel fans begripvol reageren, zijn er fans die gewoon gemeen zijn.

"Ik begrijp dat Winds of Winter, het zesde boek, verlaat is," zei Martin. "Ik kan wel honderd goede opmerkingen krijgen, maar er zijn altijd een paar fans die mij op mijn blog of waar dan ook hieraan herinneren. Dan zeg ik 'Happy Thanksgiving!' en reageren zij met 'Vergeet Thanksgiving! Waar is het boek?!"

Martin waardeert zijn fans, maar denkt ook dat sociale media het makkelijker heeft gemaakt voor mensen om onbeschoft te zijn:

"Ik hou van fans, al denk ik dat Twitter en het internet en sociale media een soort grofheid teweeg gebracht die ik vroeger nooit zag. De liefde en haat staan erg dicht bij elkaar, vooral met comics en andere franchises."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Britse Misdaadserie 'You Don't Know Me' komt deze zomer naar Netflix
Series / Nieuws

Britse Misdaadserie 'You Don't Know Me' komt deze zomer naar Netflix

De gloednieuwe Britse misdaadserie verschijnt in juni op 's werelds grootste streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van misdaadseries kunnen zich opmaken voor het verschijnen van een geweldige nieuwe reeks op streamingdienst Netflix. In juni verschijnt namelijk de serie You Don't Know Me in het aanbod van 's werelds grootste streamingdienst.

You Don't Know Me vertelt het verhaal van een man die terechtstaat voor de moord op een mysterieuze vrouw. Netflix lanceerde ondertussen de eerste trailer van de reeks. Vervolgens maakte de streamingdienst ook meteen bekend wanneer het eerste seizoen te zien zal zijn.

In het eerste seizoen van deze nieuwe misdaadserie zien we hoe een jonge verdachte terecht staat voor de moord op een vrouw. De man beslist om zijn advocaten te ontslaan en zelf zijn verdediging op zich te gaan nemen. In eerste instantie lijkt het eigenlijk een uitgemaakte zaak te zijn, maar is dat wel echt zo?

Gelijknamig boek
Voor You Don't Know Me geldt dat ze is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Imran Mahmood. Hij schreef bovendien ook het script voor de reeks.

In eerste instantie werd de serie geproduceerd in opdracht van de BBC. Ondertussen is het echter Netflix die de rechten in handen heeft. In onder meer Nederland wordt de reeks dan ook uitgebracht als Original.

You Don't Know Me is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 17 juni van dit jaar. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer en releasedatum 'Love, Victor' seizoen 3
Series / Nieuws

Trailer en releasedatum 'Love, Victor' seizoen 3

De populaire, romantische dramaserie gaat zeer binnenkort verder met het derde seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zit jij ook al even te wachten op het verschijnen van het derde seizoen van Love, Victor? Dan is er nu goed nieuws voor jou! Dat derde seizoen zal naar verwachting namelijk op 15 juni van dit jaar verschijnen!

Ook in het derde seizoen van de reeks gaat Victor nog steeds op zoek naar zichzelf. In de nieuwe afleveringen zien we hoe hij zich niet alleen vragen stelt over zijn liefdesleven, maar ook over wie hij zelf wil zijn.

Nu het einde van de middelbare school er langzaam maar zeker aankomt moet er immers niet alleen worden nagedacht over zijn verdere studiekeuze, maar ook over bijvoorbeeld zijn levensdoelen. Dat zorgt ervoor dat Victor krijgt af te rekenen met een aantal nieuwe problemen.

15 juni
Ondertussen hebben Disney en Hulu bekend gemaakt wanneer het derde seizoen te zien zal zijn. Dit nieuwe seizoen moet namelijk te bekijken zijn vanaf 15 juni van dit jaar op de streamingdienst Disney+. Heb je nog niets van deze reeks gezien? Ook de eerste twee seizoenen zijn nog op de streamingdienst te bekijken.

De cast van Love, Victor bestaat onder meer uit Michael Cimino (die de hoofdrol op zich neemt), Rachel Hilson evenals Anthony Turpel, Bebe Wood en Mason Gooding. Verantwoordelijk voor de productie zijn Isaac Aptaker en Elizabeth Berger.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van deze serie? Dan moet je zeker even de hieronder terug te vinden trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game'-maker creëert nieuwe serie voor Netflix
Series / Nieuws

'Squid Game'-maker creëert nieuwe serie voor Netflix

Squid Game-maker Hwang Dong-hyuk maakt een nieuwe serie voor Netflix die niet gerelateerd is aan Squid Game.

Het succes van Squid Game was natuurlijk ongekend, waardoor het logisch is dat Netflix meer wil werken met het brein achter de serie. Hwang Dong-hyuk werkt daarom niet alleen aan een tweede seizoen van Squid Game, maar ook aan een volledig nieuwe Netflix Original.

Dat Hwang Dong-hyuk werkt aan een nieuw seizoen voor Squid Game was al langer bekend, maar onlangs heeft Deadline onthuld dat de beste man ook aan een geheel nieuwe serie werkt voor het platform.

Hwang Dong-hyuks Netflix Original
Veel is er nog niet bekend over dit nieuwe project, behalve dan het kleine beetje dat Dong-hyuk erover gezegd heeft. Namelijk dat de serie niets te maken heeft met Squid Game, maar wel geïnspireerd is door het succes van de serie.

De serie, genaamd The Best Show On The Planet, wordt een satirische serie over hoe Squid Game zo'n doorslaand succes is geworden. De focus ligt vooral op zijn eigen ervaring van hoe hij opeens erg bekend werd.

Het tweede seizoen van Squid Game is nog in een zeer vroege fase van ontwikkeling. Momenteel mikt de maker op een release in de herfst van 2024, dus fans moeten nog even geduld hebben. Ook The Best Show On The Planet zal nog even op zich laten wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Norman Reedus reageert op einde van 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Norman Reedus reageert op einde van 'The Walking Dead'

Norman Reedus, die Daryl speelt in The Walking Dead, heeft zich uitgelaten over het naderende einde van de serie.

Norman Reedus speelt al langer dan een decennium het personage Daryl in The Walking Dead, dus het is vrij begrijpelijk dat hij het "apart en verdrietig" vindt dat de laatste aflevering opgenomen is.

Het gezicht van The Walking Dead is eigenlijk altijd voormalig politieagent Rick Grimes geweest, maar nadat hij in het negende seizoen afscheid nam van de serie waren er nog maar enkele gezichten over uit het eerste seizoen.

Norman Reedus over The Walking Dead
Waaronder Norman Reedus, die al vanaf het begin Daryl Dixon speelt. Nu, zo'n twaalf jaar na het begin van The Walking Dead, komt de serie binnenkort toch echt tot een einde. Maar toch is dit niet de laatste keer dat we Reedus als Daryl in actie zien, aangezien hij een eigen spin-off krijgt.

Een volledig afscheid van Daryl is het dus niet, maar toch moet het raar voelen om na twaalf jaar niet meer aan The Walking Dead te werken. Dat zegt hij ook in een interview:

"Ik voelde het pas toen ik van de set naar huis reed. De zon komt op, en er is een bepaalde route door het bos die ik neem richting mijn huis in Georgia. Toen ik die rit afmaakte en bij de poort aankwam, dacht ik van 'wow, dit was de laatste keer dat ik dat gedaan heb. Het was apart en verdrietig, en het voelt ook als een grote prestatie, op een manier."

Het einde van The Walking Dead is nu dus echt nabij. De laatste helft van seizoen 11 moet deze herfst nog verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Casting van Ms. Marvel was unaniem besloten
Series / Nieuws

Casting van Ms. Marvel was unaniem besloten

Kevin Feige heeft onthuld dat de keuze om Iman Vellani als Kamala Khan te casten een unanieme keuze was.

In een nieuwe video achter de schermen bij Ms. Marvel zien we het moment waarop Iman Vellani te horen krijgt dat ze Kamala Khan gaat spelen in de aankomende Marvel-serie. Niemand minder dan Kevin Feige bracht haar dit heuglijke nieuws!

"Iman Vellani, dat meisje IS Kamala Khan." De jonge actrice liep nietsvermoedend over straat toen Marvel-baas Kevin Feige en enkele collega's haar opbelde om te delen dat ze de rol in de pocket heeft.

Iman Vellani als Kamala Khan
Check de onderstaande clip om te zien hoe dat gesprek verliep. Ook krijgen we wat meer achtergrond over het personage Kamala Khan. Ze is een doodnormaal schoolmeisje die net als vele anderen enorm van superhelden houdt.

Haar idool is Captain Marvel, en ze staat versteld wanneer ze er op een dag achter komt dat ook zij superkrachten heeft. Maar al gauw komt ze erachter dat een superheld zijn niet zo makkelijk is als je zou denken.

Ms. Marvel is een miniserie die bestaat uit zes afleveringen. De eerste verschijnt 8 juni op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Inquisitors vallen aan in nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-clip
Series / Nieuws

Inquisitors vallen aan in nieuwe 'Obi-Wan Kenobi'-clip

In een nieuwe tv spot zien we hoe de Inquisitors aanvallen in Obi-Wan Kenobi.

Het is eindelijk zover: deze week begint Obi-Wan Kenobi op Disney Plus! We hebben al meerdere trailers gehad, en nu is er een klein tv spotje uitgekomen met meer nieuwe beelden.

In de Obi-Wan Kenobi tv spot zien we hoe de Inquisition aanvalt op een dorpje in Tatooine. Ze arriveren met een groot schip en hebben hun lightsabers niet thuis gelaten.

De Inquisition in Obi-Wan Kenobi
Gelukkig is onze held Obi-Wan Kenobi aanwezig, ongetwijfeld om het dorp van een verschrikkelijk einde te redden. Check de clip hieronder.

Bekijk op instagram


Ewan McGregor keert terug om het geliefde Star Wars-personage te spelen. Hayden Christensen keert tevens terug om als Darth Vader voor de boeg te komen.

Obi-Wan Kenobi gaat vrijdag 27 mei van start op Disney Plus met een dubbele première. Er zullen dus meteen twee afleveringen gereed staan om bekeken te worden. Een derde van het seizoen zit er dan alweer op, want deze miniserie bestaat uit zes afleveringen in totaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies 'Stranger Things' seizoen 4: Kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies 'Stranger Things' seizoen 4: Kijken of skippen?

De serie Stranger Things krijgt zijn eerste recensies deze week; is het wat?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things seizoen 4 is vrijdag op Netflix te zien. Althans, de eerste set van zeven afleveringen, gevolgd door een tweede set op 1 juli (van twee afleveringen). Dit seizoen heeft nu eindelijk recensies gekregen en die zetten we voor je op een rij.

Stranger Things pikt de draad een half jaar na de Battle of Starcourt op. Terreur en verwoesting kwam toen naar Hawkins. In de nasleep zijn onze vrienden voor het eerst gescheiden en hebben ze het moeilijker dan ooit. In deze tijd van kwetsbaarheid, verschijnt een nieuwe vijand. En een mysterie dat, indien opgelost, alles over het Upside Down kan ontrafelen.

De recensies
We duiken in de recensies:

Den of Geek: "Stranger Things seizoen 4 is luidruchtig, lang en een macaber sci-fi / horror avontuur, dat wederom enorm onderhoudend weet te zijn, ondanks zijn tekortkomingen."

Collider: "Dit komt allemaal samen in een seizoen dat de lightning-in-a-bottle charme van het eerste seizoen niet weet te bereiken, noch de hoogtepunten van het tweede seizoen, maar stiekem wel beter is dan het derde. De grote momenten zetten het seizoen op een koers richting het vijfde en laatste seizoen."

CNET: "Als er een met slijm bedekte bankkluis zou staan in het Upside Down, vol met geld, maak hem dan leeg en geef dat aan de Duffer-broers, want seizoen 4 van Stranger Things is het beste tot nu toe."

Forbes: "Nieuwe beesten worden onthuld, de geschiedenis van Hawkins wordt onthuld. Seizoen 4 is misschien wat te breed opgezet, maar weet wel beter dan ooit zijn verhaal op te bouwen. Voor iedereen die heeft moeten wachten op een klein beetje informatie over, nou ja, wat dan ook, is dit een geweldige ontwikkeling."

Yahoo!: "Dit is bingeable televisie op zijn best: het verhaal gaat snel, het is nostalgisch en verslavend. Meer dan een zonnige zaterdag op de bank waard."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze 5 series nieuw toe deze week
Series / Featured

Netflix voegt deze 5 series nieuw toe deze week

Eindelijk gaat Netflix verder met de serie Stranger Things, dat klinkt pas goed!

Elke maandag blikken we vooruit op het nieuwe aanbod van Netflix. Deze week kan je vijf nieuwe series verwachten, natuurlijk aangevuld met heel wat meer waarvan we nu nog niet de titels kennen. We duiken erin!

VANAF 23 MEI
Ghost in the Shell: SAC_2045 (seizoen 2): In het jaar 2045 keert de cybernetische huurling Motoko Kusanagi terug naar Sectie 9 om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden: de posthumans.

De zeevriendjes (seizoen 1): Zeedierenvriendjes Bruda, Bobbi, Wayu en Puri gaan op miniavonturen in de oceaan waar herkenbare, alledaagse momenten een vleugje magie krijgen!

VANAF 25 MEI
Somebody Feed Phil (seizoen 5): Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

VANAF 26 MEI
Shaman King: Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

VANAF 27 MEI
Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 nieuwe series op Netflix, HBO Max en Disney+ wil je niet missen
Series / Nieuws

Deze 3 nieuwe series op Netflix, HBO Max en Disney+ wil je niet missen

Netflix, HBO Max en Disney+ hebben deze week echt een topweek, met drie topseries.

Elke week kijken we welke drie series je zeker niet wil missen op de grootste streamingdiensten van dit moment. Deze week hebben we een selectie van Netflix, HBO Max en Disney+.

Van Prime Video zijn namelijk geen series bekend die deze week hun debuut beleven op de streamingdienst. Maar niet getreurd, want dit is hoe dan ook de week van Netflix en van Disney+, met de lancering van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix en de start van Obi-Wan Kenobi op Disney+! Ook voegt HBO Max een heerlijke nieuwe serie toe.

VANAF 27 MEI OP NETFLIX
Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

VANAF 27 MEI OP DISNEY+
Obi-Wan Kenobi (seizoen 1): De Jedi Knight woont op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Maar een mysterieus voorval lokt hem uit zijn schuilplaats.

VANAF 28 MEI OP HBO Max
Weeds (seizoen 1 & 2): Als een moeder in de suburbs besluit zich te richten op het dealen in wiet, om haar dure levensstijl te kunnen onderhouden (haar echtgenoot is net overleden), ontdekt ze hoe verslaafd haar complete buurt al is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je gelooft niet hoe lang de finale van 'Stranger Things' is
Series / Nieuws

Je gelooft niet hoe lang de finale van 'Stranger Things' is

De finale van Stranger Things seizoen 4 zou niet misstaan in de bioscoop, zo lang is deze.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een afwezigheid van bijna drie jaar, is Stranger Things weer terug op Netflix. Deze week gaat het vierde seizoen van start, althans, het eerste deel.

Vrijdag debuteren de eerste zeven afleveringen op Netflix, waarvan de laatste 1 uur en 38 minuten duurt. De laatste twee afleveringen komen op 1 juli online te staan op Netflix, met een achtste aflevering van 1 uur en 25 minuten. Maar de finale is echt gestoord lang!

Stranger Things-finale
De finale van het vierde seizoen van Stranger Things is twee en een half uur lang. Daarmee is die ene aflevering van Stranger Things langer dan de film Spider-Man: No Way Home!

De speelduur is bijzonder lang voor welke televisieserie dan ook. Maar daar staat natuurlijk tegenover dat Stranger Things al drie jaar werkt aan het vierde seizoen.

Deze terugkeer naar de franchise brengt dus iets met zich mee aan gewicht en aan hoop van fans die zoiets misschien wel vereist.

Stranger Things keert vrijdag 27 mei terug op Netflix, met zeven lange afleveringen van gemiddeld 72 minuten lang. Op 1 juli rondt men dit vierde seizoen al af.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys'-opening gaat veel, veel te ver
Series / Nieuws

'The Boys'-opening gaat veel, veel te ver

Eric Kripke belooft een derde seizoen van The Boys dat verder gaat dan je denkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Boys komt eraan. Over iets meer dan een week debuteren de eerste drie afleveringen op Prime Video. En hoe!

Volgens maker en showrunner Eric Kripke begint het nieuwe seizoen van The Boys gestoorder dan ooit.

The Boys is gestoord
"Een tease die ik je wel kan geven, is dat de eerste vijftien minuten van aflevering 1 niet gewoon de meest gestoorde vijftien minuten zijn die wij ooit hebben gemaakt. Maar misschien wel de gestoordste die iemand ooit heeft gemaakt," begon Kripke tegenover SFX Magazine.

"Het is echt zo gestoord dat je mond ervan openvalt. Het is zo leuk om te maken. Dit is echt het beste baantje dat ik ooit heb gehad, om hierover na te denken. Het voelt altijd als de kers op de taart."

Kripke vertelde: "Als we drie weken besteden aan het goed krijgen van een aflevering, besteden we er daar 2,5 van aan het maken van de personages, plot en emoties. En dan, als al het pijnlijke werk gedaan is, nemen we even rust. Een paar dagen waarin we ons afvragen wat de gestoorde shit is die we bovenop dat harde werk kunnen doen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit brengt de langverwachte 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' ons
Series / Nieuws

Dit brengt de langverwachte 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' ons

Rosario Dawsons Ahsoka Tano krijgt een heel eigen serie op streamingdienst Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dave Filoni heeft een blik gegeven op wat het verhaal zal zijn van zijn aankomende serie Ahsoka, waarin Rosario Dawson de hoofdrol speelt.

We leerden Ahsoka Tano in 2008 kennen, in de film The Clone Wars (die vooraf ging aan de gelijknamige serie). Ahsoka is de padawan van Anakin Skywalker en werd eerst als irritant gezien door het publiek, maar wist al snel de harten van iedereen te veroveren.

Ahsoka-serie
In 2020 was Ahsoka zo populair, dat ze de sprong van animatie naar live-action maakte en debuteerde in het tweede seizoen van The Mandalorian. Daarin speelde Dawson het personage.

Filoni, die ook verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van het personage in samenwerking met George Lucas, mag deze solo live-action serie maken. Ahsoka pikt de draad op na de finale van de serie Star Wars: Rebels, waarin een oudere Ahsoka op zoek ging naar de jonge Jedi Ezra Bridger en de schurkachtige Grand Admiral Thrawn.

"Ahsoka vertelt een continu verhaal. Het gaat zeker richting een doel, in mijn gedachten is dat beter dan kleine op zichzelf staande avonturen. Dat is wat ik wil van het personage en wat volgens mij het publiek ook wil. Ze hebben zo'n relatie met haar."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.