Trailer en releasedatum 'Love, Victor' seizoen 3

Trailer en releasedatum 'Love, Victor' seizoen 3

De populaire, romantische dramaserie gaat zeer binnenkort verder met het derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 23 mei 2022 17:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zit jij ook al even te wachten op het verschijnen van het derde seizoen van Love, Victor? Dan is er nu goed nieuws voor jou! Dat derde seizoen zal naar verwachting namelijk op 15 juni van dit jaar verschijnen!
Ook in het derde seizoen van de reeks gaat Victor nog steeds op zoek naar zichzelf. In de nieuwe afleveringen zien we hoe hij zich niet alleen vragen stelt over zijn liefdesleven, maar ook over wie hij zelf wil zijn.

Nu het einde van de middelbare school er langzaam maar zeker aankomt moet er immers niet alleen worden nagedacht over zijn verdere studiekeuze, maar ook over bijvoorbeeld zijn levensdoelen. Dat zorgt ervoor dat Victor krijgt af te rekenen met een aantal nieuwe problemen.

15 juni
Ondertussen hebben Disney en Hulu bekend gemaakt wanneer het derde seizoen te zien zal zijn. Dit nieuwe seizoen moet namelijk te bekijken zijn vanaf 15 juni van dit jaar op de streamingdienst Disney+. Heb je nog niets van deze reeks gezien? Ook de eerste twee seizoenen zijn nog op de streamingdienst te bekijken.

De cast van Love, Victor bestaat onder meer uit Michael Cimino (die de hoofdrol op zich neemt), Rachel Hilson evenals Anthony Turpel, Bebe Wood en Mason Gooding. Verantwoordelijk voor de productie zijn Isaac Aptaker en Elizabeth Berger.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het derde seizoen van deze serie? Dan moet je zeker even de hieronder terug te vinden trailer bekijken!


Lees meer over: Love Victor, serie, series, Hulu, Disney

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws