'Stranger Things' seizoen 4 staat bijna op Netflix!

Laatste trailer 'Stranger Things' seizoen 4

De eerste zeven afleveringen van de hitserie zijn aankomende vrijdag te bekijken op Netflix.

Bram de Groot, 24 mei 2022 om 14:27

Het wachten is bijna voorbij voor de fans van Stranger Things. Netflix zet aankomende vrijdag namelijk de eerste zeven afleveringen van het vierde een een na laatste seizoen online. Hieronder hebben we de trailer voor de eerste reeks afleveringen.
In seizoen vier is het zes maanden sinds de terreur tijdens 'The Battle of Starcourt' en de verwoesting naar Hawkins. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op.

Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things 4 | Volume 1 - Laatste trailer
Aankomende vrijdag draait de wereld weer ondersteboven. Check hieronder de trailer voor volume een van seizoen vier. De laatste twee afleveringen van het seizoen verschijnen op 1 juli.


De Netflix Original-serie is gecreƫerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn ook de uitvoerend producenten, samen met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson.Bron: Netflix

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws