Dit is wanneer de topserie 'The Last of Us' op HBO Max moet verschijnen

Topserie 'The Last of Us' op HBO Max niet in 2022

De gameverfilming is al flinke tijd in de maak, maar in 2022 zal de serie niet verschijnen.

Bram de Groot, 23 mei 2022 om 20:16

De aankomende HBO-serie The Last of Us werd het afgelopen jaar opgenomen, maar fans weten nog niet wanneer de serie daadwerkelijk zal debuteren. Hoewel HBO al duidelijk heeft gemaakt dat de serie niet dit kalenderjaar zal arriveren, lijkt nu duidelijk wanneer dat wel zal zijn.
In een nieuw interview heeft regisseur Kantemir Balagov, die de pilot-aflevering van The Last of Us regisseerde, aan wanneer de serie in première gaat op HBO.

Hoewel hij erkent dat de serie nog steeds in het productieproces zit, zei Balagov dat de serie - op basis van zijn eigen inzicht - "begin volgend jaar" zal verschijnen.

Balagov dol op The Last of Us
Daarnaast erkende hij ook hoe belangrijk het voor hem was om aan The Last of Us te werken, aangezien de games waarop de serie is gebaseerd "een speciaal plekje in mijn hart heeft".

In de serie zien we acteur Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsay als Ellie. In 2013 verscheen het eerste deel van de third-person shooter en in 2020 debuteerde het vervolg van de game, The Last of Us Part II.Bron: Via Comicbook

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Jeffrey Pierce, Anna Torv

Populair nieuws