search
'The Last of Us' onthult vette actie in setvideo
Series / Nieuws

'The Last of Us' onthult vette actie in setvideo

De HBO-serie The Last of Us ziet er heel tof uit op deze video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een video vanaf de set van The Last of Us laat zien dat de Hunters er mogelijk in te zien zullen zijn.

De serie The Last of Us is een verfilming van de gelijknamige game. Hoofdrollen zijn er voor Pedro Pascal en voor Bella Ramsey. En we zien onder meer Gabriel Luna een belangrijke rol spelen in de show. Hoe dan ook zijn de opnames al sinds juli 2021 in volle gang.

The Last of Us-setvideo
Een nieuwe setvideo van The Last of Us laat weet iets heel opvallends zien. Sinds juli 2021 zijn de opnames bezig in Canada, waar ze nu nog altijd bezig zijn. Opvallend, want daarmee duren de opnames echt erg lang.

The Last of Us laat zien in een nieuwe setvideo (die we wegens auteursrechten niet direct kunnen plaatsen, maar we kunnen er wel naar doorverwijzen) dat de Hunters mogelijk te zien zijn. We zien een konvooi met militaire voertuigen, waarbij een groep mensen roept: "freedom!" en "fuck FEDRA!":

Check de foto's via deze link op Twitter.


The Last of Us draait om een smokkelaar genaamd Joel (Pascal), die de taak krijgt het tienermeisje Ellie (Ramsey) uit een quarantainezone te halen en naar een nieuwe plek in de Verenigde Staten, die geteisterd worden door agressieve wezens, te leiden.



Aanbevolen artikelen