Gepasseerde, originele showrunner van 'Daredevil' vindt reboot "bitterzoet"

Fans waren door het dolle toen vrijdag de reboot van 'Daredevil' bekend werd gemaakt, maar dat gold niet voor Steven DeKnight...

Mitchell van Vuren, 24-05-2022 08:31

Disney+ maakte vrijdag bekend dat de serie Daredevil een reboot gaat krijgen. Een deel van cast en crew keert terug, maar Steven DeKnight is helaas niet opgebeld door Disney. Op sociale media reageert hij op het slechte nieuws.
De Marvel-serie kwam oorspronkelijk uit op Netflix en had drie seizoenen van 2015 tot 2018 voordat er een punt achter werd gezet. Met de opkomst van het MCU en het succes van hun nieuwe streamingplatform ziet Disney dat nu heel anders"

In de serie is Matt Murdock een blinde advocaat met een roeping. Omdat hij door zijn blindheid over versterkte zintuigen beschikt, vermomt hij zich 's nachts als de superheld Daredevil om de misdaad in de stad Hell's Kitchen te bestrijden.

Reacties op Twitter
DeKnight was producent van het eerste seizoen van de superheldenserie. Op Twitter reageerde hij op vragen en berichten van fans over de aankondiging van Disney+. Een fan vroeg hem wat hij van het nieuws vond dat Matt Corman en Chris Ord zijn taken zouden overnemen.

DeKnight reageerde sportief: "Bitterzoet. Maar alles wat ik wil is, net zoals alle andere fans, dat er een geweldige 'Daredevil' gaat worden neergezet."


Ook Erik Elson, die de showrunner was ten tijde van de annulering van de show door Netflix, laat van zich horen. Hij reageerde onder het bericht van Variety met het goede nieuws.

Elson: "Opgewonden om te horen dat 'Daredevil' doorleeft. Beste cast en beste fans OOIT!"


Bron: Comicbook

Lees meer over: daredevil, disney plus, netflix, steven deknight, eric olson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix