Heeft 'Grey's Anatomy' een toekomst zonder Ellen Pompeo?

Is na negentien seizoenen nu de maat vol voor de actrice? Voorzichtig lijkt ze te zeggen van wel.

Mitchell van Vuren, 25-05-2022 10:29

Sinds 2005 draait de bekende serie Grey's Anatomy op de televisie. Het gezicht ervan is Ellen Pompeo in de rol van dokter Meredith Grey. Zou de serie zonder haar verder kunnen? Met die vraag worstelt Pompeo zelf ook.
Het is een ellenlange tijd: al zeventien jaar loopt de ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De kijker volgt dokter Grey tijdens haar loopbaan van stagiaire tot volwaardig chirurg, maar ook tijdens veel nijpende operaties en dramatische wendingen tijdens haar zakelijke en privéleven. Kan Grey nog wel een twintigste seizoen aan drama aan?

Ondanks radiostilte omtrent het onderwerp vanuit de filmmakers en de zender ABC, hoort men al langer geruchten dat het aankomende negentiende seizoen de laatste zou kunnen zijn.

Naast Grey zijn er ook nog andere personages, waar de serie op zou kunnen voortbouwen. De levens van haar collega's worden namelijk ook belicht in de dramaserie, zoals Richard Webber, Owen Hunt en Miranda Bailey. Zullen zij voldoende zijn om de serie voort te kunnen zetten?

Het einde in zicht voor Pompeo?
Tijdens een interview met ET spreekt Pompeo haar hoop uit dat de serie door zal gaan. De vraag blijft of het met haar aan boord is, of niet.

Pompeo vertelt: "Het continu opnieuw uit moeten vinden van de show is een uitdaging geworden op dit punt, en luister, de show spreekt vele mensen aan, en jongeren zeker ook" Het is inspirerend geweest voor zoveel generaties aan zorgmedewerkers""

Ze vervolgt: "Dus we proberen [de show] voor jonge mensen gaande te houden, niet genoodzaakt met mij erbij, maar dat het ook doorgaat zonder mij" We vinden vast wel iemand, misschien, of misschien ook niet""

Zal dit dan het einde van een tijdperk worden, of enkel het tijdperk van Pompeo? Zelf blijft ze het duidelijk moeilijk vinden, en de fans waarschijnlijk ook...

Bron: Screenrant

Lees meer over: ellen pompeo, abc, greys anatomy

Populair nieuws