search

Ons nieuws van woensdag 25 mei 2022

Krijgt 'Better Call Saul' een vrolijk einde?
Series / Nieuws

Krijgt 'Better Call Saul' een vrolijk einde?

In een korte video wordt geteased dat Better Call Saul een vrolijk einde gaat krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De mid-season finale van Better Call Saul was absoluut spectaculair, en gaat tevens gespoild worden in deze tekst. Een "happy ending" lijkt momenteel ver weg te zijn. Toch horen we Saul Goodman een vrolijk einden teasen in een nieuwe video.

De onderstaande teaser geeft niet veel weg, behalve dan dat we Jimmy/Saul iets horen zeggen: "So after all that, a happy ending?" Het is een vraag, geen statement. Hoe het daadwerkelijk afloopt voor onze geliefde personages is natuurlijk nog de vraag.

Finale van Better Call Saul
Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul kent nog maar zes afleveringen, die na een break van iets meer dan een maand wekelijks op Netflix zullen verschijnen. Het einde van aflevering zeven, die sinds afgelopen dinsdag op Netflix te zien is, was gekkenhuis te noemen.

Momenteel lijkt een "happy ending", zoals we Saul horen zeggen, ver weg te zijn. Wat we van de teaser moeten maken, mag iedereen daarom voor zichzelf invullen.

Voor zes afleveringen zijn er nog veel plotlijnen om af te ronden. De grootste vragen gaan over het lot van Kim en Lalo, aangezien dit twee personages zijn die we niet terugzien in Breaking Bad. Hoe deze serie afloopt voor Gustavo Fring, Mike en Jimmy/Saul (en zelfs Gene Takavic) is echter ook nog razend spannend.

Hoe het voor Howard is afgelopen weten we inmiddels...

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple cancelt lancering 'Physical' seizoen 2 als gevolg van schietpartij in Texas
Series / Nieuws

Apple cancelt lancering 'Physical' seizoen 2 als gevolg van schietpartij in Texas

De afleveringen van het tweede seizoen zouden wel volgens planning online verschijnen...

Geoffrey Ketels
De première van de komische dramaserie Physical is door Apple uitgesteld. In principe zou de lancering deze nacht gevierd worden met met een rode loperpremière in het Amerikaanse Los Angeles. Dat gaat nu niet door.

De reden voor het cancellen van de première heeft te maken met de schietpartij die plaats heeft gevonden op een basisschool in Texas. Naar aanleiding van die gebeurtenis heeft de organisatie besloten om de première uit te stellen.

Niet gepast
In een reactie heeft een woordvoerder van het creatieve team achter Physical het volgende aangegeven:

"Uit respect voor de tragedie welke eerder vandaag heeft plaatsgevonden in Texas zal de vertoning van het tweede seizoen van Physical deze avond een besloten evenement zijn. Dit betekent dat er geen pers aanwezig zal zijn. We bedanken u voor uw medewerking en weten dat u zich bij ons zult aansluiten in onze oprechte steun voor alle families die getroffen zijn door de gebeurtenis die vandaag heeft plaatsgevonden."

Ondanks het feit dat het première-evenement dus niet doorgaat zullen de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen wel gewoon zoals gepland online verschijnen.

In Physical speelt Rose Byrne de hoofdrol. Zij kruipt dan ook in de huid van de ambitieuze televisietrainer Sheila uit de jaren '80. Wil je graag een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van deze reeks? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker en vast voor zorgen!

Het tweede seizoen van Physical is te streamen op Apple TV+ vanaf 3 juni van dit jaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 dikke aanraders (series) op Netflix om direct te kijken
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) op Netflix om direct te kijken

Veel goede misdaadseries op Netflix om nog vanavond te gaan bingewatchen.

Heb je nog tips nodig voor goede series op Netflix? Dan zijn onderstaande misdaadseries mogelijk iets voor jou.

The Lincoln Lawyer | Kijk nu | 1 seizoen
Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière - en zijn bekende Lincoln - weer op als hij een moordzaak aanneemt. Met onder meer Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole en Christopher Gorham. Deze serie debuteerde recent op Netflix.



Queen of the South | Kijk nu | 5 seizoenen
Deze misdaadserie is al afgerond en staat dus in zijn geheel op Netflix. Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven. Er zijn rollen voor onder meer Alice Braga, Veronica Falcón, Justina Machado en Peter Gadiot.



Bloodline | Kijk nu | 3 seizoenen
Ook deze serie is afgerond waardoor je de Netflix Original in een keer kunt bingewatchen. Je ziet onder meer Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Sissy Spacek, Linda Cardellini en Norbert Leo Butz. Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met trailers voor 2 flink grote series
Series / Trailer

Disney+ komt met trailers voor 2 flink grote series

Komende weken veel nieuws op de grote streamingdienst van The Walt Disney Company.

Aankomende weken weer veel nieuws op Disney+. Er verschijnt een vierde seizoen in het Star Wars-universum van Lucasfilm en Disney+ en er is weer een nieuwe serie van Marvel Studios dat zijn enorme universum verder uitbreidt.

Vanaf aankomende maandag: Obi-Wan Kenobi
In Obi-Wan Kenobi gaan we terug naar de tijd dat Luke Skywalker nog opgroeit op Tatooine en de titel-Jedi zich over de jongeling ontfermt. Maar Obi-Wan (Ewan McGregor) maakt ook heel wat avonturen mee.

In de zesdelige serie zien we de Jedi tien jaar na Episode III: Revenge of the Sith, als hij te maken krijgt met Jedi-jagers, ook wel Inquisitors genoemd, die zijn onderduiken van het Galactische Rijk moeilijker zullen maken. Darth Vader (Hayden Christensen) duikt ook op.



Vanaf woensdag 8 juni: Ms. Marvel
Een tweede grote serie die snel op Disney+ verschijnt is Ms. Marvel, de zesde live-actionserie in het Marvel Cinematic Universe en na Moon Knight opnieuw een introductie van een nieuw personage.

Ook deze serie bestaat uit zes aflevering en we ontmoeten Kamala Khan, een fangirl van de Avengers, met name Carol Danvers / Captain Marvel. Ze worstelt om erbij te horen totdat ze ontdekt dat ze zelf superkrachten heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hayden Christensen reageert op geruchten cameo Vader in 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Hayden Christensen reageert op geruchten cameo Vader in 'Ahsoka'

Zal Darth Vader dan echt te zien zijn in zowel 'Obi-Wan Kenobi' als 'Ahsoka'?

Al enige tijd waren er geruchten rond dat Darth Vader een steeds maar grotere en grotere rol gaat krijgen in de Star Wars-series. Chistensen helpt voor eens en altijd enkele van deze vermoedens de wereld uit.

Na meer dan twintig jaar weg te zijn geweest keert Hayden Christensen nu weer terug naar 'the galaxy far far away' in zijn iconische rol als Anakin Skywalker/Darth Vader. Het is al zeker dat hij te zien zal zijn naast Ewan McGregor, de acteur van zijn oude mentor Obi-Wan Kenobi. Maar waar zal hij nog meer te zien zijn?

Onder fans heerst het vermoeden dat Darth Vader ook een cameo zal krijgen in de aankomende Disney Plus-serie Ahsoka. Deze andere Star Wars-show zal gaan over Ahsoka Tano, één van de fanfavorieten en nog een relatief onbekend personage voor het grotere publiek.

Chistensen wikkelt er geen doekjes om
Toen Christensen werd gevraagd naar een mogelijke cameo in Ahsoka op Capital FM was hij bijzonder vocaal erover: hij wist er absoluut niks vanaf! McGregor liet echter niks van zich horen over de zaak.

In exacte verwoordingen zei Christensen: "Dat weet ik niet, ik kan niet echt iets zeggen over de 'Ahsoka'-serie. Ik weet er niets vanaf."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geanimeerde spin-off 'Better Call Saul' nu online!
Series / Nieuws

Geanimeerde spin-off 'Better Call Saul' nu online!

In de animatieserie 'Slippin' Jimmy' komt de jeugd van de bekende advocaat uit 'Breaking Bad' aan bod.

Na de grote populariteit van de serie Breaking Bad en de spin-off Better Call Saul volgt nu de spin-off van de spin-off: Slippin' Jimmy. Alle afleveringen staan sinds deze week op de Amerikaanse AMC+.

De originele serie Breaking Bad over het drugsimperium van scheikundedocent Walter White was een mijlpaal in de film-/seriegeschiedenis. Al snel nadat de serie afgelopen was volgde de spin-off Better Call Saul over de louche advocaat Saul. Nu krijgt die, nogmaals, een eigen serie.

De serie verhaalt over de kindertijd van de advocaat Saul/Jimmy, die in zes afleveringen op komische wijze uiteen wordt gezet. Het moet expliciet een luchtigere en meer gemoedelijke toon hebben dan de andere series, die al snel een stuk grimmiger kunnen worden.

De synopsis van de serie luidt: "'Slippy Jimmy' volgt de avonturen van een jonge Jimmy McGill en zijn jeugdvrienden uit Chicagi, Illinois. In de stijl van jaren '70-cartoons is elke aflevering een ode aan een specifiek filmgenre; van de spaghettiwestern en Buster Keaton tot 'The Exorcist'. Onder de stemacteurs bevinden zich onder andere Chi McBride, Laraine Newman en Sean Giambrone."

Te zien in Nederland?
De animatieserie is al wel te zien op AMC+, maar dat is in Nederland nog niet te krijgen. Helaas is het dus voor de fans van Saul, ook wel Slippin' Jimmy, nog even wachten geblazen tot een Nederlandse streamingdienst besluit om de serie aan te schaffen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Achtergrondverhaal Mon Mothma cruciaal in Star Wars-serie 'Andor'
Series / Nieuws

Achtergrondverhaal Mon Mothma cruciaal in Star Wars-serie 'Andor'

Andor-showrunner Tony Gilroy heeft alvast verklapt dat het achtergrondverhaal van Mon Mothma cruciaal wordt in de aankomende serie.

Later dit jaar verschijnt Andor op Disney Plus, een Rogue One: A Star Wars Story-prequel over Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna. Mon Mothma, die we ook in de originele film zagen, gaat een grote rol spelen.

Mon Mothma verscheen voor het eerst in Star Wars: Return of the Jedi in 1983, toen ze gespeeld werd door Caroline Blakiston. Sinds 2005 wordt het personage echter vertolkt door Genevieve O'Reilly, zowel in de vorm van animatie als live-actie.

Mon Mothma in Andor
In Rogue One: A Star Wars Story overziet Mon Mothma de onder druk liggende Rebel Alliance. In Andor zal, zoals showrunner Tony Gilroy onlangs onthuld heeft, haar achtergrondverhaal in parallel verteld worden met het verhaal van Cassian Andor.

Ook gaven Gilroy en Cassian-acteur Diego Luna een hint naar het verhaal van de serie, door te zeggen dat het allemaal leidt tot de missie die hem in Rogue One: A Star Wars Story te wachten staat. Even een korte opfrisser: in die film is hij onderdeel van het team dat de plannen van de Death Star steelt, waardoor Luke Skywalker in Episode IV: A New Hope in staat is het vernietigingswapen op te blazen.

Een precieze releasedatum van Andor is nog niet bekend, maar de serie moet voor de herfst van dit jaar nog verschijnen op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow'-ster deelt plannen van geannuleerd achtste seizoen
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow'-ster deelt plannen van geannuleerd achtste seizoen

Het achtste seizoen van Legends of Tomorrow gaat er nooit komen, maar dankzij actrice Caity Lotz weten we nu wel een beetje wat we ervan hadden kunnen verwachten.

Vorige maand werden fans van The CW tweemaal teleurgesteld door het annuleren van een serie. Eerst Batwoman, gevolgd door DC's Legends of Tomorrow. De serie eindigde met een cliffhanger, waar actrice Caity Lotz zich onlangs over heeft uitgelaten.

Na zeven spannende seizoenen komt Legends of Tomorrow plotseling tot een einde. Een paar weken na de meest recente seizoensfinale kwam het nieuws naar buiten dat de serie geannuleerd is. En dat terwijl het laatste seizoen eindigde met een cliffhanger. Tja, dat is zuur.

Caity Lotz over seizoen 8
Tijdens Motor City Comic Con heeft Caity Lotz, die Sara Lance speelt in de serie, onthuld waar seizoen 8 het verhaal op zou pakken. "We zouden in de gevangenis zitten. Dus eigenlijk zouden we een beetje moeten leren hoe we verantwoordelijke Time Masters kunnen zijn, als een soort van omscholing. Ze zouden ons in een gevangenis stoppen met allemaal jonge mensen en wij waren van: 'We weten hoe we dit moeten doen!' Maar we doen het helemaal verkeerd."

"Dan hebben we de hele Booster Gold-verhaallijn nog waarvan ik denk dat het leuk zou zijn, maar veel meer weet ik er ook niet over. En dan is er natuurlijk Ava en Sara's kind."

Toen Legends of Tomorrow geannuleerd werd, waren zowel fans als castleden zeer teleurgesteld en verrast. Fans probeerden de serie nog terug te krijgen, maar dat liep op niets uit. Een bevredigend einde zullen we dus nooit krijgen, waardoor we het moeten doen met kleine uitspraken zoals deze van Lotz.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende nieuwe Netflix-serie 'Snowflake Mountain' krijgt trailer
Series / Nieuws

Veelbelovende nieuwe Netflix-serie 'Snowflake Mountain' krijgt trailer

Met de nieuwe realityserie doet Netflix opnieuw een gooi naar succes...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat realityseries doen het uitstekend op streamingdienst Netflix. Het bedrijf pakt binnenkort uit met een gloednieuwe reeks genaamd Snowflake Mountain.

Snowflake Mountain is een gloednieuwe Britse realityserie waarin een groep verwende jongeren de wildernis in wordt gestuurd. De bedoeling van dat avontuur? Eindelijk op hun eigen benen leren staan!

Uitdaging
Het avontuur dat zich afspeelt in de wildernis belooft één grote uitdaging te worden voor alle jongeren. Niet alleen moeten ze het namelijk stellen zonder hun ouders, daarnaast is er ook geen stromend water... en natuurlijk ook geen Wi-Fi!

Snowflake Mountain is één van de nieuwe realityseries die door Netflix voorgaande zomer werden aangekondigd. Ook de series Dated and Related en Dance Monsters staan nog op de planning.

Voor Snowflake Mountain geldt dat ze te zien zal zijn op streamingdienst Netflix vanaf 22 juni van dit jaar. Wil je alvast een eerste indruk krijgen van deze aankomende reeks? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het cancellen van 'Riverdale' roept bij hoofdrolspeler KJ Apa mix aan emoties op
Series / Nieuws

Het cancellen van 'Riverdale' roept bij hoofdrolspeler KJ Apa mix aan emoties op

"Verdrietig" noemt de emotionele KJ Apa, de acteur van Archie Andrews, het einde van de show, maar ook "goed", en zelfs "perfect"?

Afgelopen week maakte The CW bekend dat Riverdale na haar zevende seizoen niet langer verlengd zal worden. KJ Apa, de acteur van personage en protagonist Archie Andrews, doet zijn verhaal nu over hoe erg hij de serie zal gaan missen.

Tijdens de bekendmaking van de nieuwe seizoenen van The CW voor 2022-2023 kwam de grote verrassing: Riverdale zou geen achtste seizoen meer krijgen.

De televisieserie over het bekende stripfiguur Archie Andrews, woonachtig in Riverdale, komt nu na zes jaar tot haar einde. In 2017 werd het eerste seizoen uitgezonden, met haar laatste gepland in 2023.

Mix aan emoties
KJ Apa deelde in een gesprek met Entertainment Tonight hoe hij omgaat met het trieste nieuws.

Apa: "Ik voel me verdrietig, weet je, want het gaat heel moeilijk worden om afscheid te nemen van Archie, van Riverdale, van de sets, van de show… We hebben zulke mooie herinneringen gemaakt met deze show, voor onszelf en de fans, dus ja, het gaat lastig worden."

Hij vervolgt op een andere voet: "Ik denk dat het perfect is zo. Alle mooie dingen komen ten einde. Ik voel me er goed bij."

Het vermoeden dat de serie zou gaan eindigen heerste al langer, en nu kunnen cast en crew volwaardig afscheid nemen van het verhaal met een allerlaatste seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft 'Grey's Anatomy' een toekomst zonder Ellen Pompeo?
Series / Nieuws

Heeft 'Grey's Anatomy' een toekomst zonder Ellen Pompeo?

Is na negentien seizoenen nu de maat vol voor de actrice? Voorzichtig lijkt ze te zeggen van wel.

Sinds 2005 draait de bekende serie Grey's Anatomy op de televisie. Het gezicht ervan is Ellen Pompeo in de rol van dokter Meredith Grey. Zou de serie zonder haar verder kunnen? Met die vraag worstelt Pompeo zelf ook.

Het is een ellenlange tijd: al zeventien jaar loopt de ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De kijker volgt dokter Grey tijdens haar loopbaan van stagiaire tot volwaardig chirurg, maar ook tijdens veel nijpende operaties en dramatische wendingen tijdens haar zakelijke en privéleven. Kan Grey nog wel een twintigste seizoen aan drama aan?

Ondanks radiostilte omtrent het onderwerp vanuit de filmmakers en de zender ABC, hoort men al langer geruchten dat het aankomende negentiende seizoen de laatste zou kunnen zijn.

Naast Grey zijn er ook nog andere personages, waar de serie op zou kunnen voortbouwen. De levens van haar collega's worden namelijk ook belicht in de dramaserie, zoals Richard Webber, Owen Hunt en Miranda Bailey. Zullen zij voldoende zijn om de serie voort te kunnen zetten?

Het einde in zicht voor Pompeo?
Tijdens een interview met ET spreekt Pompeo haar hoop uit dat de serie door zal gaan. De vraag blijft of het met haar aan boord is, of niet.

Pompeo vertelt: "Het continu opnieuw uit moeten vinden van de show is een uitdaging geworden op dit punt, en luister, de show spreekt vele mensen aan, en jongeren zeker ook… Het is inspirerend geweest voor zoveel generaties aan zorgmedewerkers…"

Ze vervolgt: "Dus we proberen [de show] voor jonge mensen gaande te houden, niet genoodzaakt met mij erbij, maar dat het ook doorgaat zonder mij… We vinden vast wel iemand, misschien, of misschien ook niet…"

Zal dit dan het einde van een tijdperk worden, of enkel het tijdperk van Pompeo? Zelf blijft ze het duidelijk moeilijk vinden, en de fans waarschijnlijk ook...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit ging zelfs voor mega-seksorgie in 'The Boys' te ver
Series / Nieuws

Dit ging zelfs voor mega-seksorgie in 'The Boys' te ver

The Boys bevat een grote orgie tussen Supes, maar censureert toch een deel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video boekt groot succes met superheldenserie The Boys. Die zit vol gruwelmomenten waarin de Supes op gruwelijke wijze mensen vermoorden. Maar het is vermoedelijk de combinatie hiervan met heel slim sociaal commentaar en een boel goede personages, dat The Boys zo slaagt.

The Boys begint straks met zijn derde seizoen, dat zo ver gaat dat de crew bij aflevering 3 al geen nepbloed meer had. Opvallend genoeg ging een moment zelfs voor Herogasm te ver, de grote orgie tussen Supes die we gaan zien.

The Boys-moment
In de comics rond The Boys zit er een seksscène tussen Homelander en Soldier Boy, in het Herogasm.

Maar volgens showrunner Eric Kripke paste dt voor geen meter bij de manier waarop de serie Soldier Boy weergeeft.

"Ik hou van die scène en het is hilarisch. Maar om wel een dozijn redenen, die je allemaal onthuld zal zijn worden dit seizoen, paste het niet. We hebben het erover gehad, maar het ging in tegen een boel van de dingen die we op wilden bouwen met Soldier Boy. Dus helaas moest dat eruit."

The Boys is 3 juni te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' bevat een gruwelmoord
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' bevat een gruwelmoord

De serie Fear the Walking Dead neemt wederom een schokkende wending.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
En weer neemt Fear the Walking Dead een gruwelijke wending. Het conflict tussen Alicia Clark en Victor Strand kende al heel wat gruwelmomenten.

Zo zagen we Ali, Howard, John Dorie Sr. om het leven komen en werd Charlie veroordeeld tot een langzame en pijnlijke dood door stralingsziekte. Intussen werd het alleen maar erger en blijkt nu dat Fear the Walking Dead weer een gruwelijkere manier gevonden heeft om door te gaan.

Fear the Walking Dead-dood
Alicia's leger kwam aan bij de Tower van Strand onder het mom van een 'gesprek'. Strand wilde het baken op het dak gebruiken om een horde van radioactieve Walkers te trekken, en Alicia's leger daarmee te doden en haar binnen te vangen met hemzelf. Tegelijk wilde zij juist een boodschap uitzenden naar andere overlevenden.

Tegelijk besloot Alicia uiteindelijk om akkoord te gaan met een staakt-het-vuren. Maar op dat moment kwam Wes in opstand en moesten Alicia, Strand en Daniel samenwerken.

Wes werd neergestoken door Strand, waarmee er wederom een gruwelijk slachtoffer gevallen is in dit gewapende conflict tussen de twee partijen.

Fear the Walking Dead neemt daarmee weer een gruwelijke wending. En nu is er dus een cliffhanger waardoor we nog even niet weten waar het straks heen gaat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze bekende hippie opnieuw te zien in 'That 90's Show'
Series / Nieuws

Deze bekende hippie opnieuw te zien in 'That 90's Show'

Groot nieuws voor fans van 'That 70's Show': in de sequel zal deze oude bekende opnieuw te vinden zijn!

Al enige maanden geleden werd de langverwachte sequel van sitcom That 70's Show aangekondigd. Veel acteurs uit de oude cast duiken opnieuw op, waaronder Tommy Chong als Leo!

In oktober 2021 werd bekendgemaakt dat That '90s Show zou worden uitgebracht. De serie zal het vervolg worden op de populaire serie, die van 1998 tot 2006 op tv te zien was.

Waar Eric Forman (Topher Grace) en zijn vrienden de hoofdrollen speelden in de originele serie, zal de nieuwe focussen op Erics dochter Leia. Gedurende één zomer maakt ze een uitstapje naar het huis van haar grootouders.

Tommy Chong wederom te zien
Toen Chong verscheen bij 'The Dave Mark Show' vertelde hij dat hij zijn oude rol van Leo weer zal oppakken voor de nieuwe Netflix-serie.

Chong zei: "Ze gaven me nooit instructies erover, dus ik wist helemaal niet of ik mocht delen dat ik erin zit of niet. Eerlijk gezegd boeit het me geen r**t. Dat is waar ik bekend voor ben, ik ben terug als Leo."

Naast Chong verschijnen meerdere oude bekenden in de nieuwe serie, waaronder Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith als Kitty en Red, Topher Grace als Eric, Laura Prepon als Donna, Mila Kunis als Jackie, Ashton Kutcher als Kelso en Wilmer Valderrama als Fez.

Een releasedatum is nog niet vrijgegeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-canon verandert voor altijd
Series / Nieuws

'Star Wars'-canon verandert voor altijd

Star Wars Andor gaat alles veranderen met de aankomende nieuwe reeks afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Star Wars: Andor is de komende Star Wars-serie waar je vermoedelijk al heel wat over vergeten bent.

Dat komt onder meer doordat Lucasfilm bijna niets over Star Wars: Andor bekend heeft gemaakt. Ja, het is een prequel op Rogue One en volgt Diego Luna's Cassian Andor. En speelt zich een paar jaar voor A New Hope af. Maar blijkt ook enorm belangrijk!

Star Wars: Andor
De serie Star Wars: Andor duikt volgens showrunner Tony Gilroy in aspecten van het canon die je denkt te kennen, maar waar je je danig in vergist.

Gilroy vertelde tegenover Vanity Fair dat er heel wat elementen in Star Wars: Andor zitten, die je denkt te kennen, maar zeker niet kent. "Er zijn echt wel gevallen waarbij we zeggen: 'wat je denkt dat je weet, wat je verteld is en wat je op de Wookieepedia vindt, wat jullie aan elkaar vertellen, klopt niet'."

Dat betekent dus dat Star Wars: Andor de nodige verrassingen gaat bevatten, vertelde Gilroy ook echt. "Het kan zijn dat het compleet anders zit. Dat het interessanter is dan je denkt. Of dat het een leugen is, en er een reden achter zat. Ik denk dat we dus wel de nodige verrassingen hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul' overschrijdt een grens met schokkende finale
Series / Nieuws

'Better Call Saul' overschrijdt een grens met schokkende finale

De serie Better Call Saul gaat lekker ver met zijn laatste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Oh, holy shit!', dat is zo'n beetje de uitspraak die heel wat kijkers en fans van Better Call Saul zullen hebben geslaakt bij het zien van de laatste scène van de aflevering van deze week.

Plan and Execution bevatte een behoorlijke hoeveelheid schokkende momenten. Niet in het minst de dood van een personage dat al lange tijd onderdeel uitmaakt van de serie Better Call Saul.

Better Call Saul-einde
De laatste scène van Better Call Saul voelde ook echt aan alsof er iets gewelddadigs aan zou komen. Fans laten op Twitter weten hoe enorm verbaasd ze hierdoor zijn!

Er klopte iemand op de deur bij de familie Wexler-Goodman. Dat bleek Howard Hamlin te zijn, helemaal klaar met het koppel, en klaar ervoor om hen neer te halen.

Maar in de schaduwen bleek een gruwelijker figuur binnengeslopen te zijn: Lalo Salamanca. Hij was waarschijnlijk via een open raam het huis binnen gedrongen. Kim en Jimmy werden bang, doodsbang en Kim smeekte Howard te vertrekken. Die twijfelde, waarop Lalo tijd had de geluiddemper op zijn geweer te schroeven, en op het moment dat Howard zei: 'het wordt tijd om te gaan', schoot hij hem recht in het gezicht, waarmee hij dus direct dood was.

Better Call Saul leidde daarmee tot veel reacties!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' neemt andere wending met nieuwe serie
Series / Nieuws

'Stranger Things' neemt andere wending met nieuwe serie

Netflix bouwt aan een universum rond Stranger Things en dat verandert compleet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Duffer-broers hinten op een Stranger Things spin-off die een compleet ander concept volgt dan de oorspronkelijke serie.

Stranger Things werd in 2016 gelanceerd en bedacht door Matt en Ross Duffer. De show ging van start op Netflix, met hoofdrollen voor Winona Ryder en David Harbour, aangevuld met een flinke jonge cast, waaronder Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery.

Stranger Things spin-off
De serie Stranger Things speelt zich af in Hawkins, Indiana, in de jaren tachtig en volgt een groep vrienden en hun families, die proberen om te gaan met een bovennatuurlijke bedreiging uit het Upside Down.

Stranger Things werd steeds groter en breidde zijn kernconcepten flink uit. De broers Duffer werken nu zelfs aan een spin-off. Hoewel daar nog niets voor geschreven is, leggen de showrunners uit dat iedereen verrast zal worden, behalve acteur Finn Wolfhard die het verhaal al kent.

"We hebben een idee voor een spin-off waar wij enorm opgewonden over zijn. Maar we hebben er nog niemand over verteld en er zeker ook niet over geschreven. We denken dat iedereen, zelfs Netflix, verbaasd zal zijn als ze het concept horen, omdat het zo enorm anders is. Maar op de een of andere manier wist Finn Wolfhard, een enorm gestoord intelligente knul, waar het over zou gaan. Niemand behalve Finn weet het!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie nieuwe castleden aangekondigd voor vierde seizoen van 'Virgin River'
Series / Nieuws

Drie nieuwe castleden aangekondigd voor vierde seizoen van 'Virgin River'

De drie nieuwe castleden die zijn aangekondigd zijn ook niet de eerste de beste...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder raakte reeds bekend dat het vierde seizoen van de succesvolle serie Virgin River op Netflix zal verschijnen op 20 juli van dit jaar. Ondertussen weten we ook dat er aan de cast van dat derde seizoen drie nieuwe gezichten zijn toegevoegd.

De eerste nieuwe naam is Tom Butler. Hij is onder meer bekend van de reeks Chesapeake Shores en neemt de rol van Sam Sheridan op zich. Sam zal naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke rol vertolken in de reeks. Hij is namelijk de vader van Jack... al blijken de twee geen geweldige band te hebben met elkaar.

De tweede naam is Barbara Polland. Haar kennen we reeds van de reeks Supernatural. Zij kruipt in de huid van een zekere Melissa. Meer over dit personage is momenteel nog niet bekend.

De derde en laatste nieuwe naam is The Cabin in the Woods-acteur Dan Payne. Hij is gecast voor de rol van Nate Brenner. Wie deze Nate precies is, is momenteel eveneens nog niet bekend.

Baby
De belangrijkste vraag die zich stelt voor het vierde seizoen van Virgin River is of de baby van Mel deze is van haar overleden man of van Jack. Wanneer er een nieuwe arts zijn intrede maakt lijkt de situatie nog complexer te gaan worden.

Het vierde seizoen van Virgin River verschijnt op Netflix op 20 juli van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.