Het cancellen van 'Riverdale' roept bij hoofdrolspeler KJ Apa mix aan emoties op

Reactie KJ Apa op cancellen 'Riverdale'

"Verdrietig" noemt de emotionele KJ Apa, de acteur van Archie Andrews, het einde van de show, maar ook "goed", en zelfs "perfect"?

Mitchell van Vuren, 25 mei 2022 om 11:07

Afgelopen week maakte The CW bekend dat Riverdale na haar zevende seizoen niet langer verlengd zal worden. KJ Apa, de acteur van personage en protagonist Archie Andrews, doet zijn verhaal nu over hoe erg hij de serie zal gaan missen.
Tijdens de bekendmaking van de nieuwe seizoenen van The CW voor 2022-2023 kwam de grote verrassing: Riverdale zou geen achtste seizoen meer krijgen.

De televisieserie over het bekende stripfiguur Archie Andrews, woonachtig in Riverdale, komt nu na zes jaar tot haar einde. In 2017 werd het eerste seizoen uitgezonden, met haar laatste gepland in 2023.

Mix aan emoties
KJ Apa deelde in een gesprek met Entertainment Tonight hoe hij omgaat met het trieste nieuws.

Apa: “Ik voel me verdrietig, weet je, want het gaat heel moeilijk worden om afscheid te nemen van Archie, van Riverdale, van de sets, van de show… We hebben zulke mooie herinneringen gemaakt met deze show, voor onszelf en de fans, dus ja, het gaat lastig worden.”

Hij vervolgt op een andere voet: “Ik denk dat het perfect is zo. Alle mooie dingen komen ten einde. Ik voel me er goed bij.”

Het vermoeden dat de serie zou gaan eindigen heerste al langer, en nu kunnen cast en crew volwaardig afscheid nemen van het verhaal met een allerlaatste seizoen.

Bron: Comicbook

Lees meer over: archie andrews, kj ape, riverdale, the cw

Populair nieuws