'Masters of Sex' en 'Ray Donovan' krijgen premièredata

De seizoenen gaan op 12 juli in première.

Jim Pedd, 26-03-2015 12:07

Kabelaar Showtime heeft premièredata geprikt voor de series Masters of Sex en Ray Donovan. Op zondag 12 juli gaan de derde seizoenen van beide series in première. Elk telt twaalf afleveringen in totaal.
Het derde seizoen van Ray Donovan laat zien hoe de fixer uit de titel, gespeeld door Liev Schreiber, verder weggedreven is van zijn familie dan ooit. Hij concentreert zich nu op zijn zaken en wil eigen baas zijn. Ondertussen bouwt zijn vader Mickey aan een soortgelijk bedrijf. Nieuwe rollen zijn er voor Ian McShane, Katie Holmes en Elliott Gould.

Masters of Sex speelt zich verder af in 196. Masters (Michael Sheen) en Johnson (Lizzy Caplan) proberen om te gaan met de nationale aandacht, die gepaard gaat met de onthulling van hun seksonderzoek. Het zorgt voor de Seksuele Revolutie en heeft gevolgen voor een reeks relaties, waaronder die met Masters' vrouw Libby.

Bron: TVLine

Lees meer over: masters of sex, ray donovan, derde seizoen, showtime, serie, seizoen, premieredata, liev schreiber, ian mcshane, katie holmes, elliott gould, michael sheen, lizzy caplan

Populair nieuws

Laatste serienieuws