Meest bizarre seksscène ooit in nieuwe HBO-serie

Meest bizarre seksscène ooit in nieuwe HBO-serie

The Time Travelers Wife bevat een seksscène die je nog lang zal heugen.

Jim Pedd, 26 mei 2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zoals we inmiddels toch best wel gewend zijn van HBO, heeft een nieuwe serie weer voor heel wat debat gezorgd. Het gaat om de serie The Time Traveler’s Wife.
Daarin zien we een wel heel opvallend moment voorbij komen, een seksscène zoals we die op televisie nog niet gezien hebben. Maar wel een die eigenlijk prima past bij wat we inmiddels gewend zijn van HBO.

The Time Traveler’s Wife
In de serie The Time Traveler’s Wife zien we een man die zijn eigen versie uit het verleden een blowjob geeft. Jep, dat lees je goed.

The Time Traveler’s Wife is gebaseerd op het boek van Audrey Niffenegger en volgt Henry DeTamble, een bibliothecaris die door de tijd kan reizen en wiens rol gespeeld wordt door Theo James. Zijn vrouw is Clare (een rol van Rose Leslie), die het maar moeilijk vindt om te leven met een man die weinig controle heeft over het moment in tijd waarin hij leeft.

De nieuwe aflevering van The Time Traveler’s Wife liet zien hoe Henry terug in de tijd reist. Hij komt terecht bij zijn zestienjarige zelf en geeft zichzelf een blowjob in bed. Henry's vader komt binnen gelopen en ziet twee versies van zijn zoon in bed. Da's pas ongemakkelijk!

Henry verdedigt dat verhaal door te zeggen dat het vooral self-service is en dat het de tienerdroom van elke cis-gender man is.

The Time Traveler’s Wife zie je op HBO Max.
Lees meer over: The Time Travelers Wife, HBO, Theo James

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws