Krijgt 'Better Call Saul' een vrolijk einde?

Krijgt 'Better Call Saul' een vrolijk einde?

In een korte video wordt geteased dat Better Call Saul een vrolijk einde gaat krijgen.

Niels Arts, 25 mei 2022 om 19:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De mid-season finale van Better Call Saul was absoluut spectaculair, en gaat tevens gespoild worden in deze tekst. Een "happy ending" lijkt momenteel ver weg te zijn. Toch horen we Saul Goodman een vrolijk einden teasen in een nieuwe video.
De onderstaande teaser geeft niet veel weg, behalve dan dat we Jimmy/Saul iets horen zeggen: "So after all that, a happy ending?" Het is een vraag, geen statement. Hoe het daadwerkelijk afloopt voor onze geliefde personages is natuurlijk nog de vraag.

Finale van Better Call Saul
Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul kent nog maar zes afleveringen, die na een break van iets meer dan een maand wekelijks op Netflix zullen verschijnen. Het einde van aflevering zeven, die sinds afgelopen dinsdag op Netflix te zien is, was gekkenhuis te noemen.

Momenteel lijkt een "happy ending", zoals we Saul horen zeggen, ver weg te zijn. Wat we van de teaser moeten maken, mag iedereen daarom voor zichzelf invullen.

Voor zes afleveringen zijn er nog veel plotlijnen om af te ronden. De grootste vragen gaan over het lot van Kim en Lalo, aangezien dit twee personages zijn die we niet terugzien in Breaking Bad. Hoe deze serie afloopt voor Gustavo Fring, Mike en Jimmy/Saul (en zelfs Gene Takavic) is echter ook nog razend spannend.

Hoe het voor Howard is afgelopen weten we inmiddels...


Bron: Comic Book

Lees meer over: Better Call Saul, Netflix, Breaking Bad

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws