Apple cancelt lancering 'Physical' seizoen 2 als gevolg van schietpartij in Texas

Apple cancelt lancering 'Physical' seizoen 2

De afleveringen van het tweede seizoen zouden wel volgens planning online verschijnen...

Geoffrey Ketels, 25 mei 2022 om 18:38

De première van de komische dramaserie Physical is door Apple uitgesteld. In principe zou de lancering deze nacht gevierd worden met met een rode loperpremière in het Amerikaanse Los Angeles. Dat gaat nu niet door.
De reden voor het cancellen van de première heeft te maken met de schietpartij die plaats heeft gevonden op een basisschool in Texas. Naar aanleiding van die gebeurtenis heeft de organisatie besloten om de première uit te stellen.

Niet gepast
In een reactie heeft een woordvoerder van het creatieve team achter Physical het volgende aangegeven:

"Uit respect voor de tragedie welke eerder vandaag heeft plaatsgevonden in Texas zal de vertoning van het tweede seizoen van Physical deze avond een besloten evenement zijn. Dit betekent dat er geen pers aanwezig zal zijn. We bedanken u voor uw medewerking en weten dat u zich bij ons zult aansluiten in onze oprechte steun voor alle families die getroffen zijn door de gebeurtenis die vandaag heeft plaatsgevonden."

Ondanks het feit dat het première-evenement dus niet doorgaat zullen de nieuwe afleveringen van het tweede seizoen wel gewoon zoals gepland online verschijnen.

In Physical speelt Rose Byrne de hoofdrol. Zij kruipt dan ook in de huid van de ambitieuze televisietrainer Sheila uit de jaren '80. Wil je graag een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van deze reeks? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker en vast voor zorgen!

Het tweede seizoen van Physical is te streamen op Apple TV+ vanaf 3 juni van dit jaar.


Lees meer over: Physical, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws