Actrice was kapot na cancelen van deze scifi-serie

Actrice was kapot na cancelen van deze scifi-serie

Y: The Last Man staat op Disney+ maar de serie kwam niet verder dan een seizoen.

Door onze nieuwsredactie, 26 mei 2022 13:05

Alweer even geleden werd de serie Y: The Last Man, in Nederland te zien op Disney+, gecanceld na één seizoen. Er werd veel van de serie verwacht, maar het sprookje kwam snel tot een einde. Actrice Missi Pyle was er kapot van.
"Oh mijn god, dat was een zeer verwoestend nieuws voor me. Ik speel dit soort personages niet vaak. Vanwege het soort werk dat ik heb gedaan, niet per se in een superheldenfilm, maar personages die hebben de neiging om iets groter dan het leven te zijn," legde Pyle uit.

"Er is Fran van Dodgeball, een alien in Galaxy Quest, of mijn personage in Charlie and the Chocolate Factory. Grote blockbuster-films. Ik hou van ze, maar ik ben bijna 1,80 meter lang en ik ben eigenlijk in komediefilms gaan spelen omdat het echt moeilijk was om in de jaren 90 en vroege jaren 2000 in genrefilms te worden gecast."

Ik dacht: 'Echt waar?'
"Het was erg leuk om het personage met zoveel complexe lagen te spelen. Ze was niet wie je dacht, en aflevering acht was letterlijk als een film over Roxanne die een ongelooflijke transformatie onderging van wie ze was en wie ze zou worden," vervolgde ze. "De serie werd gecanceld net voordat die aflevering werd uitgezonden en ik dacht: 'Echt waar?'"

Er gingen kort geruchten dat een andere zender de serie zou overnemen, maar dat is tot op heden niet gebeurt.


Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Y The Last Man, Disney, FX, Missi Pyle

Populair nieuws