Gave trailer voor 'Star Wars'-serie 'Andor'!

Eerste trailer voor 'Star Wars'-serie 'Andor'!

Rogue One-personage Cassian Andor (Diego Luna) is terug voor een avontuur dat zich eerder afspeelde.

Bram de Groot, 26 mei 2022 22:43

Lucasfilm heeft de eerste trailer vrijgegeven voor zijn nieuwe Star Wars: Andor-serie en heeft een premièredatum vastgesteld, waarbij de eerste twee afleveringen gelijk op de eerste dag in première gaan.
De serie zal zich richten op Rogue One-personage Cassian Andor (Diego Luna) en zijn reis om te ontdekken hoe hij het verschil kan maken. De serie toont het verhaal over de ontluikende opstand tegen het Empire, een tijd vijf jaar vóór de gebeurtenissen in A New Hope, en hoe mensen en planeten erbij betrokken raken.

Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad inslaat dat voorbestemd is om van hem een ​​rebellenheld te maken.

Teaser trailer Andor nu te zien!
Tony Gilroy is showrunner en uitvoerend producent naast Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna en Michelle Rejwan. Andere rollen komen van Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough en Kyle Soller.

Het eerste seizoen van de serie zal uit twaalf afleveringen bestaan, ​​met over een tijdje een tweede seizoen van nog eens twaalf afleveringen. Vanaf 31 augustus op Disney+.
Bron: Lucasfilm

Lees meer over: Star Wars, Diego Luna, The Mandalorian, Alan Tudyk, Cassian Andor, K2SO

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws