Kijken of skippen? 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi'

Kijken of skippen? Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi

De eerste reacties op Obi-Wan Kenobi zijn binnen en die blijken laaiend enthousiast.

Jim Pedd, 27-05-2022 13:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk zijn er dan de eerste reacties op de Obi-Wan Kenobi-serie van Disney+. Recensies zijn er nog niet, maar fans die aanwezig waren tijdens de Star Wars Celebration van Disney, mochten de eerste twee afleveringen al zien.
De verwachtingen rond de Obi-Wan Kenobi-serie zijn natuurlijk enorm hoog gespannen. Maar daar blijkt de serie wel aan te voldoen!

De eerste reacties
We doen een greep uit de vele reacties op de Obi-Wan Kenobi-serie die online verschenen. Duidelijk is dat de serie verrassende wendingen neemt en dat de Star Wars-franchise weer een heel nieuwe kant op gaat hiermee. Hieronder een greep uit de reacties:Als Obi-Wan Kenobi begint, ontmoeten we Obi-Wan op een dieptepunt in zijn leven. Hij leeft inmiddels tien jaar een teruggetrokken leven op woestijnplaneet Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker.

Intussen jagen de Inquisitors op Obi-Wan Kenobi en de laatst overgebleven Jedi, aangevoerd door de gevaarlijke Grand Inquisitor en Obi-Wans voormalige leerling Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi krijgt vandaag zijn eerste twee afleveringen. Er volgen er nog vier, dus eind volgende maand weten we hoe het afloopt.
Lees meer over: Obi Wan Kenobi, star wars, disney plus, Hayden christensen

Populair nieuws