Waarom al die Disney+-series met cliffhangers eindigen

Waarom al die Disney+-series cliffhangers hebben

Moon Knight is de meest recente toevoeging aan Disney+ die met een enorme cliffhanger eindigde.

Jim Pedd, 27 mei 2022 om 14:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios heeft echt wel indruk gemaakt met de series op Disney+. Afgelopen jaar verschenen er in totaal vijf, die allemaal de verwachtingen leken te overtreffen.
De studio heeft dus heel wat successen, maar de series krijgen zo nu en dan ook wel wat kritiek. Die is vooral gericht op de finales van de series, die tot nu toe vrijwel allemaal eindigen met een heuse cliffhanger, zodat niemand weet waar het heen gaat.

Cliffhangers in Marvel-projecten
Maker Brad Winderbaum, die aangesteld is als Marvels Head of Streaming, Television and Animation, ging daar op in tijdens een nieuw interview.

"Er zijn nieuwe uitdagingen, maar zeker ook nieuwe beloningen, die je ziet bij het maken van langere verhalen," begon Winderbaum zijn uitleg.

"We houden de eindes nu wat meer open denk ik. We hoeven niet elk los eindje dicht te knopen. Als je personages zo sterk als Moon Knight en Scarlet Scarab hebt, weet je dat je vol vertrouwen naar de toekomst kan kijken, wetende dat er meer verhalen te vertellen zijn, en nieuwe personages die we mee kunnen nemen om ze te vertellen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws