Grote scifi-serie komt na 2 seizoenen tot een einde?

Scifi-serie komt na 2 seizoenen tot een einde?

Na The Orville van Hulu en Space Force van Netflix nog een scifi-serie die stopt.

Bram de Groot, 28 mei 2022 19:01

HBO en Armando Iannucci's ruimtekomedie Avenue 5 komt volgens geruchten tot een einde met het aanstaande tweede seizoen van de serie.
De komedie volgt de bemanning van een luxe ruimtecruiseschip terwijl ze met ontevreden passagiers en logistieke obstakels hebben te dealen in een poging om veilig terug te keren naar de aarde na de dood van de hoofdingenieur.

Het tweede seizoen, die flink vertraging opliep door de corona-issues, heeft nog geen datum van HBO ontvangen, maar zal waarschijnlijk in de herfst van start gaan.

Seizoen 2 van Avenue 5 het einde?
Deadline meldt seizoen twee de laatste voor de serie zal zijn, omdat de contracten van de cast aflopen door de vele vertraging. Sommige acteurs zouden zich al hebben aangemeld voor nieuwe serie.

De HBO-serie heeft rollen voor onder meer Hugh Laurie, Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front, Suzy Nakamura, Lenora Crichlow, Nikki Amuka-Bird en Ethan Phillips.

De afgelopen periode trokken andere diensten ook al de stekker uit grote scifi-series. Netflix gaat niet verder met Space Force en The Orville stopt bij Hulu.
Bron: Deadline

Lees meer over: Avenue 5, HBO Max, Hugh Laurie, Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front

Populair nieuws