search
Meer info over tweede seizoen 'Avenue 5' met Hugh Laurie
Series / Nieuws

Meer info over tweede seizoen 'Avenue 5' met Hugh Laurie

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een reeks nieuwe afleveringen van de succesvolle HBO-serie.

Het eerste seizoen van Armando Iannucci's scifi-comedy serie Avenue 5 werd een paar weken terug afgerond. En ondanks dat de serie op gemengde kritieken kon rekenen, werd hij goed genoeg bekeken om het groene licht te geven voor een tweede ronde.

Lees ook: Trailer grootse sci-fi serie 'Avenue 5': Star Trek ontmoet Titanic

Hugh Laurie, Josh Gad, Lenora Crichlow en Suzy Nakamura zijn de hoofdrolspelers van Avenue 5, een serie die gaat over een luxe ruimteschip dat gestrand raakt in een verre uithoek van het heelal.

Bedenker Iannucci sprak afgelopen week met The Hollywood Reporter over het tweede seizoen, waarvan de pre-productie inmiddels is begonnen. Hij zei er het volgende over:

"We hebben min of meer uitgelijnd hoe de eerste zes afleveringen eruit gaan zien. Volgende maand richten we ons op de laatste drie afleveringen. Maar het gaat nog steeds over mensen in isolatie. We moeten nog besluiten of we meer de duistere kant op gaan of juist super komisch gaan doen. Misschien wel duister en komisch? Ik weet het nog niet."

Lees ook: Succesvolle HBO-serie 'Avenue 5' met Hugh Laurie krijgt tweede seizoen

Iannucci sprak zich daarnaast uit over het maken van een comedy-serie ten tijde van een wereldwijde pandemie:

"Het is goed om aan dingen te denken die iedereen laten lachen. Het moeilijkste voor mij is om te werken zonder deadline. De deadlines schuiven momenteel constant op. We moetens ons aan de situatie zien aan te passen. Het is een interessante uitdaging."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen