search
'Bridgerton'-actrice opgenomen na mentale ineenstorting
Series / Nieuws

'Bridgerton'-actrice opgenomen na mentale ineenstorting

Ruby Barker, bekend van Marina Thompson uit Bridgerton, heeft zich laten opnemen.

In seizoen één van de serie Bridgerton van Netflix had de Britse actrice Ruby Barker een hoofdrol als Marina Thompson. Ook in het recentere tweede seizoen was ze te zien, in een gastrol. De actrice heeft nu in een openhartige video laten weten dat ze in de knel zit met zichzelf.

De 25-jarige actrice zette afgelopen donderdag een video op haar Instagram online waarin ze onthulde dat ze professionele hulp heeft gezocht omdat ze intergenerationele trauma's heeft waar ze al een tijdje mee worstelt.

"Ik wil gewoon eerlijk zijn tegen iedereen, ik heb het moeilijk gehad," zei Barker tegen haar vele Instagram-vriendjes. "Op dit moment ben ik in het ziekenhuis en ik mag snel weer naar huis."

"Dan kan ik doorgaan met mijn leven. Ik ga een pauze nemen voor mezelf. Ik wil anderen aanmoedigen, als je het moeilijk hebt, doe jezelf dan een plezier," voegde de actrice toe. "Neem een pauze, stop met zo hard voor jezelf te zijn. Mensen zeiden altijd dat ik niet zo streng voor mezelf moest zijn, en ik snapte nooit echt wat dat betekende."

Recent werd al duidelijk dat ze niet verder kon met haar werk aan de nieuwe serie Running with Lions.

Bekijk op instagram



Aanbevolen artikelen