search
'Bridgerton' gooit het over een andere boeg voor seizoen 3
Series / Nieuws

'Bridgerton' gooit het over een andere boeg voor seizoen 3

Het is bevestigd dat het derde seizoen van Bridgerton niet de volgorde van Julia Quinns boekenserie aanhoudt, maar om andere personages draait.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Bridgerton legt de focus op de relatie tussen Penelope en Colin, in plaats van de volgorde die in het boek aan wordt gehouden.

Dat betekent dat Anthony's jonge broer, Benedict Bridgerton, nog even zal moeten wachten. Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt in de serie, is Instagram opgedoken om dit heuglijke nieuws te delen.

Seizoen 3 van Bridgerton
Nicola zegt het volgende in haar Instagram-post: "Net als Lady Whistledown heb ik al een tijdje een groot geheim... maar ik eindelijk verklappen dat @Bridgertonnetflix seizoen 3 Colin en Penelope's verhaal is."

Seizoen 1 van Bridgerton focuste op Daphne's liefdesleven, wat eindigde toen ze geluk vond met Simon Bassett. In seizoen 2 zagen we vervolgens Anthony's pogingen om een vrouw te vinden.

Op dit moment is er nog geen releasedatum bevestigd voor Bridgerton seizoen 3. Productie staat echter gepland om deze zomer van start te gaan, dus wie weten hoeven fans niet al te lang te wachten om de cast weer in actie te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen